pciza Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 5 minutami, Tomino2007 napsal: Abych změnil Tvou pozornost. Jsem mezi PAM fandy chvíli, mám své první a vzhledem k možnostem i na delší dobu poslední PAMy. Obdivuji ale tady Tvé fotky a sbírku. Kolik jich vlastně máš? Úžasné kusy Díky moc! Zatím 10ks a doufám že to není konec 2
Pivas Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července @pciza - Drž se chlape,dobrý kámoš je jak rodina. Jdu vytáhnout taky 111 1
pciza Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Právě teď, Pivas napsal: @pciza - Drž se chlape,dobrý kámoš je jak rodina. Jdu vytáhnout taky 111 Díky moc!
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Bez pochyb moje najoblubenejsie… 4
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 14 hodinami, pciza napsal: Díky moc! Zatím 10ks a doufám že to není konec Sakra mam co dohanat…
Tomino2007 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 43 minutami, Vortex-Tempus napsal: Sakra mam co dohanat… No u Tebe vidím taky plno krásných kusů, takže ty kolik PAMů? No...jsem zvědav kdy se já dostanu na dvoje
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 1 minutou, Tomino2007 napsal: No u Tebe vidím taky plno krásných kusů, takže ty kolik PAMů? No...jsem zvědav kdy se já dostanu na dvoje Len 5... A nieco je mozno este na ceste... Mas luxusne Radia a Luminor k nim proste treba... 1
Lukáš3 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července V 22. 7. 2025 v 16:56, pciza napsal: Super! Užívej a vítej v Panerai klubu! Děkuji
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 1 minutou, Lukáš3 napsal: Děkuji Vyzera to zaujimavo. Nespravis viac foto z roznych uhlov?
Lukáš3 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 36 minutami, Vortex-Tempus napsal: Vyzera to zaujimavo. Nespravis viac foto z roznych uhlov? Jakože hodinek na tom řemenu?
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 4 minutami, Lukáš3 napsal: Jakože hodinek na tom řemenu? Ano… je to trochu nezvykle kombo ale na prvu to nevyzera zle
Lukáš3 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 15 minutami, Vortex-Tempus napsal: Ano… je to trochu nezvykle kombo ale na prvu to nevyzera zle No já vím, že je to nezvyklý. Jenže... Já k hodinkám dostat v podstatě nenošený kožený origo. A ten je mi jednak líto nosit, druhak už je asi starý a mám strach. A navíc mě ani úplně nebaví Potom jsem k nim dostal lehce obnošený aftermarket (a za to jsme byl moooooc rád), jenže ten mi včera večer praskl. Naštěstí zrovna v ten moment, když jsem hodinky sundával a tak se nic nestalo . Takže jsem vzal to, co jsem doma ve 26mm měl a nic se mi tam nějak nehodilo. Potom jako poslední možnost jsem vzal tohle a to mi jako dočasná varianta přišlo nejlepší. Objednal jsem dost podobnou kůži, jako mi včera praskla a do té doby, budu mít asi tenhle strap- ani nevím, jak se mu říká ¯\_(ツ)_/¯ No a jako poslední bod... Po dnešku je to do toho vedra pochopitelně pohodlnější Jo a zkusil jsem objednat i gumu snad mě tady potom neukřižujete... Já prostě strapy rád střídám a zkouším varianty. Ikdyž je mi jasný, že Radia patří na kůži 1
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července @Lukáš3 Mne to praveze pride OK. Asi by som to aj skusil. Na radia sice patri koza ale ja by som svoje rad nosil aj v lete. Ked su teploty okolo 30 tak tu kozku nedavam. Gumu som skusal ale nie je to ono.
Lukáš3 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Právě teď, Vortex-Tempus napsal: @Lukáš3 Mne to praveze pride OK. Asi by som to aj skusil. Na radia sice patri koza ale ja by som svoje rad nosil aj v lete. Ked su teploty okolo 30 tak tu kozku nedavam. Gumu som skusal ale nie je to ono. No já vážně uvažuji o nějakém tom canvasu z etsy, jak mi tady doporučili kolegové... Čímž jim i děkuji Nějaký užší výběr už mám. Ale ty jo, dávat 1800,- Kč za canvas mi přijde úlet ¯\_(ツ)_/¯ jenže nikde jsem nic jiného/levnější ve 26mm nenašel
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Ja sa tiez neviem odhodlat to ma Etsy objednat Mimochodom… spravna velkost na 45 Radia s Wirelugs je 27 nie 26 26 samozrejme tiez funguje
Lukáš3 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Aha takže celou dobu hledám vlastně špatný rozměr? já se ale tuším i někde dočetl o 26mm... No pokud tam objednáš, tak jsem určitě zvědav na výsledek myslím, že hned po kůži, je canvas pro Radia nejlepší volbou...
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Panerai dava 27/22 na 45 aj 47 Radia s drotikmi. Na 44 Luminor a 45 Radia s nozkami (1940 puzdro) ide 24/22 a na 47 ide 26/22 1
Haades Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Taky jsem si pořídil nové přezutí. Jen nevím jestli to nechat na Luminorech nebo hodit na Submersibly
Radek124 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) Taky jsem na Luminor (1950) a pak i na Radimir (1940) svého času vyzkoušel všecko možné, ale kůže je prostě kůže Upraveno 23. července uživatelem Radek124 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se