Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 minutami, Tomino2007 napsal:

Abych změnil Tvou pozornost. Jsem mezi PAM fandy chvíli, mám své první a vzhledem k možnostem i na delší dobu poslední PAMy. Obdivuji ale tady Tvé fotky a sbírku. Kolik jich vlastně máš? Úžasné kusy 👍

Díky moc! Zatím 10ks 😉 a doufám že to není konec 😄

• Dát hlas 2
Odesláno
před 43 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Sakra mam co dohanat… 😂

No u Tebe vidím taky plno krásných kusů, takže ty kolik PAMů?

No...jsem zvědav kdy se já dostanu na dvoje 🤣

Odesláno
před 1 minutou, Tomino2007 napsal:

No u Tebe vidím taky plno krásných kusů, takže ty kolik PAMů?

No...jsem zvědav kdy se já dostanu na dvoje 🤣

Len 5... 😂 A nieco je mozno este na ceste... 😉

Mas luxusne Radia a Luminor k nim proste treba...

• Díky 1
Odesláno
před 15 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Ano… je to trochu nezvykle kombo ale na prvu to nevyzera zle

No já vím, že je to nezvyklý. Jenže... 

Já k hodinkám dostat v podstatě nenošený kožený origo. A ten je mi jednak líto nosit, druhak už je asi starý a mám strach. A navíc mě ani úplně nebaví 😄 Potom jsem k nim dostal lehce obnošený aftermarket (a za to jsme byl moooooc rád), jenže ten mi včera večer praskl. Naštěstí zrovna v ten moment, když jsem hodinky sundával a tak se nic nestalo 🙏🙏🙏.

Takže jsem vzal to, co jsem doma ve 26mm měl a nic se mi tam nějak nehodilo. Potom jako poslední možnost jsem vzal tohle a to mi jako dočasná varianta přišlo nejlepší. Objednal jsem dost podobnou kůži, jako mi včera praskla a do té doby, budu mít asi tenhle strap- ani nevím, jak se mu říká 😄 ¯\_(ツ)_/¯ 

No a jako poslední bod... Po dnešku je to do toho vedra pochopitelně pohodlnější 😌 

image.thumb.jpeg.f9fb18a0228e2a2405930ce48ff52403.jpeg

image.thumb.jpeg.d0338f51df59402c68c0d2b66bceeb69.jpeg

image.thumb.jpeg.83fc2500ebcf5ab7556e85b181f8d924.jpeg

image.thumb.jpeg.a04173a4a531bc86057945d2a96f4e3f.jpeg

image.thumb.jpeg.a4e5a3c683416a10ec696fd05afebf78.jpeg

Jo a zkusil jsem objednat i gumu 😄 snad mě tady potom neukřižujete... Já prostě strapy rád střídám a zkouším varianty. Ikdyž je mi jasný, že Radia patří na kůži 😌 

• Díky 1
Odesláno

@Lukáš3 Mne to praveze pride OK. Asi by som to aj skusil. Na radia sice patri koza ale ja by som svoje rad nosil aj v lete. Ked su teploty okolo 30 tak tu kozku nedavam. Gumu som skusal ale nie je to ono.

Odesláno
Právě teď, Vortex-Tempus napsal:

@Lukáš3 Mne to praveze pride OK. Asi by som to aj skusil. Na radia sice patri koza ale ja by som svoje rad nosil aj v lete. Ked su teploty okolo 30 tak tu kozku nedavam. Gumu som skusal ale nie je to ono.

No já vážně uvažuji o nějakém tom canvasu z etsy, jak mi tady doporučili kolegové... Čímž jim i děkuji 😌

Nějaký užší výběr už mám. Ale ty jo, dávat 1800,- Kč za canvas mi přijde úlet ¯\_(ツ)_/¯ jenže nikde jsem nic jiného/levnější ve 26mm nenašel  

Odesláno

Aha takže celou dobu hledám vlastně špatný rozměr? 😄 já se ale tuším i někde dočetl o 26mm... 

No pokud tam objednáš, tak jsem určitě zvědav na výsledek 😌 myslím, že hned po kůži, je canvas pro Radia nejlepší volbou... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...