Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to kombinace gumy dole a nejspíše nylonu nahoře. A přesně ze stejného důvodu jsem kupoval, nějaký se kterým se dá do vody. A tenhle splňoval voděodolnost ale zároveň trošičku kultivovanost oproti celogumovému. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 11 minutami, lupo napsal:

...a ked nie panerai tak co? U mna dnes taketo. kludne ma ukamenujte. je to baterka ;) 

(a mimochodom, opticka anomalia SEIKO - 46mm vs 44mm bettarini) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Když ne Panerai, tak něco na tahu. Ale musí to mít minimálně 45 mm 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
Odesláno
před 6 hodinami, lupo napsal:

ten box je super! 

Jo ten se soudruhovy z Činy s 372 na ruce povedl 😉

Odesláno
před 2 hodinami, Haades napsal:

Jo ten se soudruhovy z Činy s 372 na ruce povedl 😉

fuuu! tak toto je dost dobre!!! ja som 10 rokov dozadu predal s par panerai aj custom box v style pre-vendome na 4 kusy aj s bronzovym prasatom. Uz rok sa ho snazim zohnat spat. 

mne to robil jeden grek.. v grecku.. z olivy. 

Odesláno

Kdyby se náhodou chtěl někdo přidat, tak budu tuhle středu od cca 20hod. U Glaubiců. Možná sám, možná dorazí Don frantik, možná pku. Dejte mi kdyžtak vědět!.

• Like 1
Odesláno

viem. nepatri to sem ALE: nudim sa na dovolenke a pregooglovavam "italske" microbrandy. mesiac dozadu vo florencii som mal na ruke "millemetri" - bronzove, "u-boat" (tam mi srdce skákalo) a "gruppo ardito".. squale "marina militare" su v plane este tento mesiac... dajte nejake napady na dalsie talianske znacky. (okrem anonimo) 

nejake napady???

dikiki!

Odesláno
před 9 minutami, lupo napsal:

viem. nepatri to sem ALE: nudim sa na dovolenke a pregooglovavam "italske" microbrandy. mesiac dozadu vo florencii som mal na ruke "millemetri" - bronzove, "u-boat" (tam mi srdce skákalo) a "gruppo ardito".. squale "marina militare" su v plane este tento mesiac... dajte nejake napady na dalsie talianske znacky. (okrem anonimo) 

nejake napady???

dikiki!

Ahoj, takhle z hlavy mě napadá Venezianico, je tu samostatné vlákno, dále mě napadá mikrobrand Unimatic, dával jsem sem náhodou jejich novinku 🙂 😄

https://forum.chronomag.cz/topic/143805-microbrands-novinky-zajímavé-projekty-co-jste-viděli/page/22/

• Like 1
Odesláno
před 12 minutami, Salamaster napsal:

Ahoj, takhle z hlavy mě napadá Venezianico, je tu samostatné vlákno, dále mě napadá mikrobrand Unimatic, dával jsem sem náhodou jejich novinku 🙂 😄

https://forum.chronomag.cz/topic/143805-microbrands-novinky-zajímavé-projekty-co-jste-viděli/page/22/

ten unimatic je v celku fun! za tu cenu uplne okay. a nemam pocit ze to je kopia kopie kopie...

diki zan!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...