Haades Odesláno 10. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2025 Je to kombinace gumy dole a nejspíše nylonu nahoře. A přesně ze stejného důvodu jsem kupoval, nějaký se kterým se dá do vody. A tenhle splňoval voděodolnost ale zároveň trošičku kultivovanost oproti celogumovému. 1
EpsteinBarr Odesláno 10. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2025 Suby by som tu slusne vedel uzivit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vortex-Tempus Odesláno 10. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lupo Odesláno 11. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 ...a ked nie panerai tak co? U mna dnes taketo. kludne ma ukamenujte. je to baterka (a mimochodom, opticka anomalia SEIKO - 46mm vs 44mm bettarini) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Vortex-Tempus Odesláno 11. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Haades Odesláno 11. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 před 11 minutami, lupo napsal: ...a ked nie panerai tak co? U mna dnes taketo. kludne ma ukamenujte. je to baterka (a mimochodom, opticka anomalia SEIKO - 46mm vs 44mm bettarini) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když ne Panerai, tak něco na tahu. Ale musí to mít minimálně 45 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
lupo Odesláno 11. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 před 2 hodinami, Haades napsal: Když ne Panerai, tak něco na tahu. Ale musí to mít minimálně 45 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ten box je super!
Haades Odesláno 11. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 před 6 hodinami, lupo napsal: ten box je super! Jo ten se soudruhovy z Činy s 372 na ruce povedl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lupo Odesláno 11. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 před 2 hodinami, Haades napsal: Jo ten se soudruhovy z Činy s 372 na ruce povedl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. fuuu! tak toto je dost dobre!!! ja som 10 rokov dozadu predal s par panerai aj custom box v style pre-vendome na 4 kusy aj s bronzovym prasatom. Uz rok sa ho snazim zohnat spat. mne to robil jeden grek.. v grecku.. z olivy.
pciza Odesláno 11. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2025 Kdyby se náhodou chtěl někdo přidat, tak budu tuhle středu od cca 20hod. U Glaubiců. Možná sám, možná dorazí Don frantik, možná pku. Dejte mi kdyžtak vědět!. 1
Campino Odesláno 12. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Radek124 Odesláno 12. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2025 Nový voňavý koňak od mistra Habaděje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
lupo Odesláno 12. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2025 viem. nepatri to sem ALE: nudim sa na dovolenke a pregooglovavam "italske" microbrandy. mesiac dozadu vo florencii som mal na ruke "millemetri" - bronzove, "u-boat" (tam mi srdce skákalo) a "gruppo ardito".. squale "marina militare" su v plane este tento mesiac... dajte nejake napady na dalsie talianske znacky. (okrem anonimo) nejake napady??? dikiki!
Salamaster Odesláno 12. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2025 před 9 minutami, lupo napsal: viem. nepatri to sem ALE: nudim sa na dovolenke a pregooglovavam "italske" microbrandy. mesiac dozadu vo florencii som mal na ruke "millemetri" - bronzove, "u-boat" (tam mi srdce skákalo) a "gruppo ardito".. squale "marina militare" su v plane este tento mesiac... dajte nejake napady na dalsie talianske znacky. (okrem anonimo) nejake napady??? dikiki! Ahoj, takhle z hlavy mě napadá Venezianico, je tu samostatné vlákno, dále mě napadá mikrobrand Unimatic, dával jsem sem náhodou jejich novinku https://forum.chronomag.cz/topic/143805-microbrands-novinky-zajímavé-projekty-co-jste-viděli/page/22/ 1
lupo Odesláno 12. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2025 před 12 minutami, Salamaster napsal: Ahoj, takhle z hlavy mě napadá Venezianico, je tu samostatné vlákno, dále mě napadá mikrobrand Unimatic, dával jsem sem náhodou jejich novinku https://forum.chronomag.cz/topic/143805-microbrands-novinky-zajímavé-projekty-co-jste-viděli/page/22/ ten unimatic je v celku fun! za tu cenu uplne okay. a nemam pocit ze to je kopia kopie kopie... diki zan!
zekon7302 Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 Jsou perfektní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Vortex-Tempus Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
pciza Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 514 U Glaubiců Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
EpsteinBarr Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 Na zdravie! Ja cakam na Ozujsko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Campino Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se