EpsteinBarr Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září @Haades pocuj, kedze FB nemam a ten Panerai box aj s prasetem by sa mi dost pacili...aka je moznost ho kontaktovat? Alebo "hromadny" nakup?
lupo Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Před hodinou, Haades napsal: Párkrát jsem je viděl na Ebay za nesmysl. Pokud by si nepotřeboval originál, tak prodávají stavebnici na složení a barvení. Na co se v zimě chystám. https://www.megaknihy.cz/nezarazeno/25769245-model-kit-torpedo-5621-s-l-c-maiale-1-35.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TWpVM05qa3lORFV5TlRjMk9USTBOUT09&matchtype=&network=x&device=m&creative=&keyword=&placement=¶m1=¶m2=&adposition=&campaignid=17364182571&adgroupid=&feeditemid=&targetid=&loc_physical_ms=9215416&loc_interest_ms=&searchtype=&gad_source=1&gad_campaignid=17364190527&gbraid=0AAAAADp5MlYNlqsBdRH1FFbm8RhDhXal-&gclid=CjwKCAjw7rbEBhB5EiwA1V49nQvdv2YiYbKhPALr6CbbB2lHi_mfVLRzIiMgbTJPMURZGo_aKcbFkRoCKdoQAvD_BwE Pokud se toho sám bojíš, na FB v jedné Panerai skupině je moc šikovný číňan. Mám od něho ten Panerai box a viděl jsem, že i tohle dělá hehe. ako nápad na zimu paráda!!! zvládam hodinárinu, toto by nemal byť problém. minimálne zaskočím zas niečim ženu
pciza Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 42 minutami, lupo napsal: hehe. ako nápad na zimu paráda!!! zvládam hodinárinu, toto by nemal byť problém. minimálne zaskočím zas niečim ženu Já už ho mám postavený i s potápěčema 3 1
Haades Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září (upraveno) před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal: @Haades pocuj, kedze FB nemam a ten Panerai box aj s prasetem by sa mi dost pacili...aka je moznost ho kontaktovat? Alebo "hromadny" nakup? Klidně bych mu napsal a taky něco vzal. Dělá i pěkné řemínky Upraveno 19. září uživatelem Haades
lupo Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 5 minutami, pciza napsal: Já už ho mám postavený i s potápěčema a hopla! paráda! ..to mas aj vypatinované!!! fakt paráda!
pciza Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Právě teď, lupo napsal: a hopla! paráda! ..to mas aj vypatinované!!! fakt paráda! Svěřil jsem samozřejmě stavbu kolegovi z modelfóra. Takhle bych to ani náhodou nedal. Dokonce potápěče postavil na nohy že sedu a dodělal jim PAMy 1 1 1
lupo Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 6 minutami, pciza napsal: Svěřil jsem samozřejmě stavbu kolegovi z modelfóra. Takhle bych to ani náhodou nedal. Dokonce potápěče postavil na nohy že sedu a dodělal jim PAMy la bomba!
Haades Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Před hodinou, lupo napsal: hehe. ako nápad na zimu paráda!!! zvládam hodinárinu, toto by nemal byť problém. minimálne zaskočím zas niečim ženu Tak držím palce a poděl se s výsledkem 1
Vortex-Tempus Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 12 hodinami, lupo napsal: Hoj kluci a chalani, drbe mi. vymýšlam: cca 15-17 rokov dozadu som mal od dealera v Bologni taky maly model "SLC maiale"..menili im vyklad tak mi to dal. Viem že v tej dobe toho bol plny net. Robi to ešte niekto? resp. dá sa to niekde zohnať? dik Ak sa ti chce bastlovat… alebo najst niekho kto ti to posklada. Myslim ze aj na Etsy su modelari co skladaju na zakazku https://www.htmodel.sk/s-l-c--maiale-200-with-crew-1-35/?gad_source=1&gad_campaignid=17939175531&gbraid=0AAAAAC6FLW-Oym25nqTZHmdJIJsT4Iy6R&gclid=EAIaIQobChMInKSL9tPkjwMVZrGDBx1aCAAjEAQYASABEgIkSfD_BwE https://www.modelvictoria.it/prodotto/4067-s-l-c-200-maiale-siluro-umano-italiano/?lang=en
lupo Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 18 minutami, Vortex-Tempus napsal: Ak sa ti chce bastlovat… alebo najst niekho kto ti to posklada. Myslim ze aj na Etsy su modelari co skladaju na zakazku https://www.htmodel.sk/s-l-c--maiale-200-with-crew-1-35/?gad_source=1&gad_campaignid=17939175531&gbraid=0AAAAAC6FLW-Oym25nqTZHmdJIJsT4Iy6R&gclid=EAIaIQobChMInKSL9tPkjwMVZrGDBx1aCAAjEAQYASABEgIkSfD_BwE https://www.modelvictoria.it/prodotto/4067-s-l-c-200-maiale-siluro-umano-italiano/?lang=en pockaj to za tu cenu je ako kit alebo hotove?!
Vortex-Tempus Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 59 minutami, lupo napsal: pockaj to za tu cenu je ako kit alebo hotove?! Len kit… bohuzial 1
Tomino2007 Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Jako náčelník v letadle sice nesedím, ale dorazil jsem do Tater, zítra tůra. PAM a RuM. 8 1
Vortex-Tempus Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 2 hodinami, Tomino2007 napsal: Jako náčelník v letadle sice nesedím, ale dorazil jsem do Tater, zítra tůra. PAM a RuM. Mas to skoro ako v lietadle… ceny vysoke, kvalita sluzieb na . Ale pekne tam je… nie ue nie 1 3
Vortex-Tempus Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Vcera vecer som mal par volnych minut tak som sa pustil do sezonneho prezuvania… gumy off - kozky on 8 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se