tikzot Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 510 jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Jedna zahrádková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Co tikajícího sekne nejlíp k jaru a krátkým rukávům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Fotka včerejší, ale na ruce i dnes..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Pěkný to máte kluci.Taky jsem je dneska vytáhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Home office Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Dlooouho jsem je nevidel, nadherny 524! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 (upraveno) Dikec. Teprve se probudily ze zimniho spanku ;-) Co ty tvoje black widow flyback? Upraveno 30. března 2020 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 No moje bleky ze me vymamil jeden nemeckej kolega uz pred vanocema a tak sem mu je strelil... chtel jsem zpet k oceli, tak ted mam 510 sandwiche a nenapadne pokukuju po carbotechu;-))) ale vyckavam vyckavam;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Tak oceli vlku se zachtelo... Carbon te omrzi stejne, jako keramika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ale kdo rika, ze me keramika omrzela, akorat sem si udelal odbočku, ale rozhodně se ke keramice vrátim a rád;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Opět jeden skvostná rešerše od Jose Pereztroika:https://perezcope.com/2020/03/30/an-exceptionally-rare-luminor-submersible-sly-tech-panerai/Další mýtus zbořen, ale i tak jsem na pamy nezanevřel.Foto na pazouře bude během dneška později :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Pěkné počtení, díky. O hromadách marketingového sádla si není třeba dělat iluze asi u žádné "slovutné" značky - ve finále je beztak důležité jen že si TO zákazníci žádali a (protože TO zahlídli na něčí ruce) byli ochotní za TO vyvalit nesmysl. I díky podobnému product-placementu, mlžení a tiché podpoře dvojsmyslného image "nástroje pro fašistické záškodníky" je dnešní značka úplně někde jinde, design i pajšl hodinek se od zoufalé recyklace zbytků s Unitasem dávno posunul k solidní inhouse produkci - a paradoxně se spíš než na finanční injekci se dnes čeká na nějakého nového akčního bouráka, který by s ušákama na tlapě dokázal oslovit i dnešní změkčilou mládež. Čímž vůbec nechci naznačovat že v 90. letech to bylo nějak lepší, ale že (i přes neustálé snahy hollywoodu o CGI recyklace a "upgrady") nám z tehdejších globálních idolů a svalovců zbývají jenom vyžilí rentiéři - kvůli kterým už dnes do obchodů nemíří davy fandů ale leda profesionální spekulanti, připravení napakovat se na dražbách pozůstalosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Tahle pštrosí hnáta od Rastamana mně hrozně baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Takovej remen by se mi taky hodil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 No vzdyt je taky k flybacku;-)) ta modra je téměř identická! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Barvičky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Barvičky Sent from my iPhone using TapatalkPěkná fotka!To mne motivovalo že jsem je taky provětral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se