Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Lidi, tohle mi nedělejte. Nikdy jsem k Panerai netíhl a vždy je považoval za divné, ale v poslední době nějak, já ani nevím, jsou to hodinky, který bych chtěl vlastnit na zápěstí. Myslím, že jsem došek k názoru, že ty 5 ručkový od Topkana, nebo ty GMT od Olinky, jsou nejpěknější, tak nějak nejčistčí hodinky, co jsem kdy viděl.

Sakra, že já jsem vůbec lezl na ten server.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty hodinky fakt nemají chybu. Jednoduchý designem jak facka. Tím jsou nádherný. Já jsem je nikdy nemusel, ale jak sleduju vaše fotky už nějakej čas, tak jsou prostě super. Jednu chybu teda mají, celkem podstatnou. Nemám na ně :)

Odkaz ke komentáři

Cece olsone radsi sem vubec nelez, nebo dopadnes jako my..

Ja jsem taky nikdy Panerai nemusel. Jeste pred par lety jsem nechapal, jak se vubec nekomu muzou libit hodinky co maji cisla ve fontu Comic Sans, obycejny rovny nudny rucicky, nador pres korunku, pouzdro ani kulaty ani hranaty a jsou celkove takovy nejaky divny a jeste k tomu drahy jak prase.. Noa ted mi zase prijdou vsechny ostatni hodinky, co nejsou Panerai, budto nudny nebo preplacany..

Odkaz ke komentáři

to Topkan: Já věděl, že lozit vůbec na chronomag bude průser. Začalo to nevinně a ty důsledky jsou strašný. Ta jednoduchost a přesto propracovanost detailů Panerai je zhoubná i přes ten nádor přes korunku, jak píšeš. Jsou prostě nádherný. Jen ta cena je děsivá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...