Potkan Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Petirucickovy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 A že je nenarvu do košile. Myslím, že to docela ujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ka dnes z 312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Lidi, tohle mi nedělejte. Nikdy jsem k Panerai netíhl a vždy je považoval za divné, ale v poslední době nějak, já ani nevím, jsou to hodinky, který bych chtěl vlastnit na zápěstí. Myslím, že jsem došek k názoru, že ty 5 ručkový od Topkana, nebo ty GMT od Olinky, jsou nejpěknější, tak nějak nejčistčí hodinky, co jsem kdy viděl.Sakra, že já jsem vůbec lezl na ten server. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 @olson21: já si taky ještě před rokem říkal "komu by se chtělo uvalit ranec za takovej kus železa"? A koukám že manžeta u dodrbané "venčící" softshellky je taky roměrově OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ty hodinky fakt nemají chybu. Jednoduchý designem jak facka. Tím jsou nádherný. Já jsem je nikdy nemusel, ale jak sleduju vaše fotky už nějakej čas, tak jsou prostě super. Jednu chybu teda mají, celkem podstatnou. Nemám na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Cece olsone radsi sem vubec nelez, nebo dopadnes jako my..Ja jsem taky nikdy Panerai nemusel. Jeste pred par lety jsem nechapal, jak se vubec nekomu muzou libit hodinky co maji cisla ve fontu Comic Sans, obycejny rovny nudny rucicky, nador pres korunku, pouzdro ani kulaty ani hranaty a jsou celkove takovy nejaky divny a jeste k tomu drahy jak prase.. Noa ted mi zase prijdou vsechny ostatni hodinky, co nejsou Panerai, budto nudny nebo preplacany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Hmm, já teď asi delší dobu žádné...po 6 letech se cosi pokazilo. Nejde řídit čas korunkou........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 to Topkan: Já věděl, že lozit vůbec na chronomag bude průser. Začalo to nevinně a ty důsledky jsou strašný. Ta jednoduchost a přesto propracovanost detailů Panerai je zhoubná i přes ten nádor přes korunku, jak píšeš. Jsou prostě nádherný. Jen ta cena je děsivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak ještě jedna "zmobilovka", dokud se dá vydržet s krátkým rukávem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Berete mě do klubu? Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 S tim latéčkem ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Dneska prispeju sem... Muzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Moc, moc závidím všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 ...posledni dny trochu se mnou na cestach...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Firenzeeee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 ... a Passo dello Stelvio. Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 ja dnes 312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Chlapi toto je nadhera ticho zavidim :-) a tie 312 to je prekrasne nieco ta fotka sa ti fakt podarila :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Jeden by čekal že s poklesem teplot a nástupem dlouhých rukávů se letní PAM uloží k zimnímu spánku - ale koukám že opak je pravdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se