Richard Eš Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Dik naživo je to bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynek Zak Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Nový řemen stejný cibule… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 111 a novej maskáč canvas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Jarní vibes “volantofka” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Momentalne moje najoblubenejsie combo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Samozřejmě chvalím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Dneska jsem na pivko vytáhnul keramiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Niekedy lutujem ze som ich nevzal ked sa mesiace valali v predaji… ma to nieco do seba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Dík. Taky jsem na ně koukal asi rok co tam byly. Bál jsem se trošku tý Keramiky. Ale musím říct že v kombinaci s tímhle plesnivym hnědým řemenem nebo na zeleným canvasu vypadají celkem dost dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března More sumi, junior chrni, Suby tikaju… proste raj na zemi Aj trochu farbu som chytil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 4 minutami, Vortex-Tempus napsal: More sumi, junior chrni, Suby tikaju… proste raj na zemi Aj trochu farbu som chytil Užívej dovolenou. Závidím trochu. Už bych potřeboval taky někam vypadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března A to jsem ještě musel kvůli oslavě dneska odpiskat pivko s největším Festinomilem nebudu jmenovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 25 minutami, pciza napsal: A to jsem ještě musel kvůli oslavě dneska odpiskat pivko s největším Festinomilem nebudu jmenovat Ja uz leju bez tebe cely vodpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Právě teď, Frantik napsal: Ja uz leju bez tebe cely vodpoledne To mně pěkně ser.! Mám žízeň a chuť na minimálně 15 Plznií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března @pciza Dakujem… no ono je to tak ze sme vzali 1,5 rocneho prcka prvy krat letecky a na hotel. Houby dovolena… galeje to su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Právě teď, Vortex-Tempus napsal: @pciza Dakujem… no ono je to tak ze sme vzali 1,5 rocneho prcka prvy krat letecky a na hotel. Houby dovolena… galeje to su Tak to budu tahat informace příští rok chci s malou na dva měsíce do Kostariky. To jí bude asi stejně, ale chceme ještě teď v létě na Krétu (generální zkouška) Loni jsme dali obytňákem "Na divoko"Italii to jí bylo 5 měsíců. Tak to snad bude cestovatelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března @pciza Cesta ako taka nie je problem, to dieta da. My sme len na juhu Spanielska a tie 3,5 hodiny let z Viedne, dohromady aj s odbavenim a transfermi 8 hodin cestu dal prcek uplne elegantne. Tazsie je to na hoteli. Zmena rezimu, nie vzdy sa da jest a spat ked je dieta zvyknute alebo ked chce a z toho je potom mrzutost a plac. Urcite sa da cestovat aj s malym dietatom len som si neni isty ci to ma vyznam. Hodne zalezi aj na tom ake pevne nervy maju rodicia… co je u nas malinko problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března před 7 hodinami, Borža napsal: Ty 424 jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se