Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pohodlne aj na handre...akurat mohla byt viac zelena, ci hneda. Ale na vlacenie v lete hore-dole, to bude ok.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 3
Posted
před 16 minutami, EpsteinBarr napsal:

Pohodlne aj na handre...akurat mohla byt viac zelena, ci hneda. Ale na vlacenie v lete hore-dole, to bude ok.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Dobrá je!

Posted

@Vortex-Tempus Vyzera to, ze WDL naskladnili novy "tovar"? Na tych destro 8 giorni nevadi ochrana korunky na opacnej strane? Mne sa navy seals velmi pacia. Ale aj "vdaka" tomu strapu a napriek nazvu u mna evokuju "púštny" styl. Celkovo, Panerai su urcene do mora a kanalov, nie do piesku....navy-nenavy :cheers:

a nech netrepem blbosti, tak aj nieco na ruke

• Like 2
Posted
před 5 minutami, EpsteinBarr napsal:

@Vortex-Tempus Vyzera to, ze WDL naskladnili novy "tovar"? Na tych destro 8 giorni nevadi ochrana korunky na opacnej strane? Mne sa navy seals velmi pacia. Ale aj "vdaka" tomu strapu a napriek nazvu u mna evokuju "púštny" styl. Celkovo, Panerai su urcene do mora a kanalov, nie do piesku....navy-nenavy :cheers:

To nie je WDL... bol som v Panerai butiku v Basli. Tieto modely su zatial limitovane na fabricke butiky u zazmluvnenych AD ich neuvidis. Tie Navy Seals su krasne ale asi sa priklanam k tvomu nazoru... potapky do puste su trochu zvlastne.

Posted

Tak mě to neuráží, kromě toho cifru na devítce. Navy Seals jsou i jiné jednotky = ne jenom námořníci :D

Posted
před 3 hodinami, bandicoot napsal:

@Vortex-Tempus ta černá výplň ruček je boží. Krásnej negativ nulek. 

Je to skor take grafitovo sede a moc dobre to nesvieti 😅 Ale som spokojny… paradna PAM jednoduchost

Posted
před 4 hodinami, Lukáš3 napsal:

372 mají 47mm že jo? Jestli můžu poprosit, jak velkou máš ruku?

Jj 47mm a mám 20.5cm zápěstí