Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím a dovoluji se otázat na zkušenosti s velmi doporučovaným panem Šímou Praha ohledně výroby koženého řemínku k hodinkám. Jde mi především o komunikaci a průběh výroby neb nejsem z Prahy. Našel jsem si jejich stránky a na nich učinil dle formuláře dotaz stran materiálů, barvy a ceny produktu. Bohužel mi nepřišla žádná odpověď. Máte zkušenosti takové, že je třeba se tam osobně zastavit či zavolat, nebo je to vůbec reálné chtít si tam něco objednat když nejsem z Prahy? Můžete prosím poradit? Děkuji

Odesláno

Děkuji kolego z Brna. Já samozřejmě všechny tyto kladné ohlasy mám načtené, proto bych od něj rád něco měl. Ale šlo mi o konkrétní zkušenost někoho mimopražského a o komunikaci, pokud jsou poznatky. Většinou jsou to Pražáci nebo prostě u něj osobně byli.

Jak bude v Brně něco většího přijdu se ukázat :-). tomson

Návštěvník dlubix
Odesláno

Neni problém na dálku. Sám jsem to takto x krát řešil. Popiš do podrobna co chce, nebo pošli zakotovanej nákres a je to. Simon je hodně v pohodě.

Odesláno

Mam stejnou zkusenost jako kolega vyse. Po domluve (prvni impuls zde, potom emailem), jsem poslal jako mustr stary remen, nahlasil co chci a za kolik a remen po par tydnech prisel. Vse jak bylo domluveno, nemusis mit obavy ;)

Odesláno

Děkuji všem za info, dnes se mi pan Šíma ozval. Vše vím. Skvělé zkušenosti se potvrzují. Díky.

Odesláno

Děkuji všem za info, dnes se mi pan Šíma ozval. Vše vím. Skvělé zkušenosti se potvrzují. Díky.

těším se na výsledné foto  :photo: zatím prozraď: na jaké hodinky se budou šít šaty? ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...