Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc Vám všem díky, kritiky se vůbec nebojte, vkus je věc značně subjektivní, já bych třeba před 3mi lety řekl, že RLX nikdy - a dnes si to bez nich neumím představit. Také se mi vkus vyvíjel a společenské hodinky mi chyběly...

Ještě chci poznamenat, že pro mne je pohlazením po duši vidět, že existuje x lidí, kteří to přejou a mají upřímný zájem, atd. Moc sem nepřispívám, ale občas si počtu... Teď jsem tu dlouho nebyl a je fajn vidět, že je to stále fórum gentlemanů :-)

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Subjektivne jsou hrozny, no.....ale to neni podstatny. Muj vkus je divnej a ja taky. Ja spis obdivuju tu odvahu do toho jit, vydrzet to a podilet se na te vyrobe. To mi prijde super  :lol2:

A ta radost z toho cejtit je.

Odesláno

Ono narovinu, u takové malosérie stejně musíš vycházet z toho co se bude tvořit, tzn, i kdybys chtěl jinej tvar, stroj, velikost atd., tak je to prostě finančně naprosto mimo...Je pak jen na rozhodnutí, zda do toho jít či ne, když vlastně x faktorů je již daných hodinářem... Chápu taky, že kombinace Suby a toto asi trochu ukazuje na lehkou schizofrenii :-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jj, na týhle fotce parádní. Nevošolichává se to bílý zlato?

Odesláno

Jj, na týhle fotce parádní. Nevošolichává se to bílý zlato?

Zatím ne, ale mám je chvíli a zas tak moc je nenosím... Ale budou to první, kde mi patina vadit nebude :-)

Odesláno

Myslím, že jsi tady  jeden z mála, možná jedinej, kdo chronomagorismus povýšil na new level.

Odesláno

Myslím, že jsi tady  jeden z mála, možná jedinej, kdo chronomagorismus povýšil na new level.

No, to Ti garantuju, že jsou tady jiní "hráči" :-) Spíš jsem jedinej magor, kterej když už nevěděl coby, tak to vyřešil tak, že z toho vlastně není cesty ven. A to je osvobozující :-)

Odesláno

To bylo myšleno v dobrém. Každý, kdo je už nějaký ten pátek na fóru, tak se snaží najít ty své definitivní hodinky. Někdo najde, někdo tápe. Ty jsi šel tak nějak jinou cestou, která je také řešením, které se tu tak často nevidí.

Odesláno

To bylo myšleno v dobrém. Každý, kdo je už nějaký ten pátek na fóru, tak se snaží najít ty své definitivní hodinky. Někdo najde, někdo tápe. Ty jsi šel tak nějak jinou cestou, která je také řešením, které se tu tak často nevidí.

JJ, však já to bral v dobrém... a je to jak říkáš, jiná cesta - a mám klid....snad :-)

Odesláno

Spíš jsem jedinej magor, kterej když už nevěděl coby, tak to vyřešil tak, že z toho vlastně není cesty ven. A to je osvobozující :-)

:D Tak trošku vím o čem mluvíš a je to fajn pocit, nemít důvod špekulovat...Díky za celý příběh, je to paráda a máš můj upřímný obdiv! 

Je to dřevo nějak ošetřené? Podle čeho jste ten kus dřeva hledali? :) Jsem zvědav, jak se bude s časem vyvíjet/stárnout. 

Odesláno

nechat si postavit vlastní hodinky s netradičním materiálem a ještě se podílet na výrobě byť je jedinného šroubku (byl by se zrodil parní stroj o sto let dřív  - Baron Prášil :)) je PECKA!

Odesláno

Mně se po shlédnutí prvních fotek vůbec nelíbily, ale když je vidím na ruce a trochu lépe vyfocené, určitě v reálu budou pěkné a hlavně se na ně budou lepit pohledy okolí. Škoda, že nejsou lepší fotky, hodinky by si to zasloužily a my tady na fóru taky :).

• Po letech...
Odesláno

Dnes mi kámoš připomněl toto téma a vidím, že jsem před x lety sliboval další fotky, tam něco přidám tedy (opět jen z mobilu), kdyby to náhodou někoho zajímalo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsem prostě línej vytáhnout velkej foťák :-(

Odesláno

Já vím, já vím, fotky děs běs, ale aspoň je tady trochu vidět to dřevo na cifru...doufám, že nevadí oživení starého tématu, dnes mne někdo v sekci ?co máte právě na ruce? přivedl komentářem ?že se LS tady moc nevidí? k myšlence, že přecejen je to minimálně nezvyklý kousek v záplavě klasických značek...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...