ava Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Tak pak dej vědět, jaká byla skutečná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Tak bleskurychlá práce. Strojek trochu zasviněný. Když jsme společně vytáhli korunku, tak vypadly nějaké černé saze. Po rozebrání strojku mi hlásil hodinář, že podobnou nečistotu viděl i na soukolí. Vypadalo to jako svinčík po přebroušení pouzdra. Vyčištěno, seřízeno a cena 4.500,- CZK. Jinak jsou OK, díly v pohodě. Zítra si je jdu vyzvednout, tak se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Ode dneška znovu na ruce. Přesnost avizována max +5s ale spíše lepší. Měřím a uvidíme po pár dnech. Jsem rád, že to takto dopadlo.... Uf.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Pár cvaků, venku už je krásně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Výborně, takže všechno dobře dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Mne sa tato orazova kombinacia strasne paci. Kludne by som ich nosil aj k obleku, niekto ma za to mozno bude kamenovat ale ked ich moze nosit herec v NCIS k obleku tak by som to mohol aj ja. A velka gratulacia k paradnym hodinkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Taky jsem si toho v NCIS všimnul a vypadalo to hodně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Barva je krásná.já se i díky ni před X lety do PO zamiloval. Jen po tech letech jsem nějak zjistil, ze se mi okoukala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Mne sa tato orazova kombinacia strasne paci. Kludne by som ich nosil aj k obleku, niekto ma za to mozno bude kamenovat ale ked ich moze nosit herec v NCIS k obleku tak by som to mohol aj ja. A velka gratulacia k paradnym hodinkam.Díky. Já je k obleku klidně beru a to i na Nato strapu. Je to přeci Omega a to se prostě může.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Barva je krásná.já se i díky ni před X lety do PO zamiloval. Jen po tech letech jsem nějak zjistil, ze se mi okoukala Jirko, tak já předpokládám, že za pár let budu tvrdit to samé a už je nejspíš nebudu mít :-) Uvidíme...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Pořízen tah a navíc ještě pevná 50 1,8 od Nikonu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se