Přejít na obsah

DW: Omega Planet Ocean Orange

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak bleskurychlá práce. Strojek trochu zasviněný. Když jsme společně vytáhli korunku, tak vypadly nějaké černé saze. Po rozebrání strojku mi hlásil hodinář, že podobnou nečistotu viděl i na soukolí. Vypadalo to jako svinčík po přebroušení pouzdra. Vyčištěno, seřízeno a cena 4.500,- CZK. Jinak jsou OK, díly v pohodě. Zítra si je jdu vyzvednout, tak se těším. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa tato orazova kombinacia strasne paci. Kludne by som ich nosil aj k obleku, niekto ma za to mozno bude kamenovat ale ked ich moze nosit herec v NCIS k obleku tak by som to mohol aj ja.

A velka gratulacia k paradnym hodinkam.

Odkaz ke komentáři

Mne sa tato orazova kombinacia strasne paci. Kludne by som ich nosil aj k obleku, niekto ma za to mozno bude kamenovat ale ked ich moze nosit herec v NCIS k obleku tak by som to mohol aj ja.

A velka gratulacia k paradnym hodinkam.

Díky. Já je k obleku klidně beru a to i na Nato strapu. Je to přeci Omega a to se prostě může.... :-)

Odkaz ke komentáři

Barva je krásná.já se i díky ni před X lety do PO zamiloval. Jen po tech letech jsem nějak zjistil, ze se mi okoukala :(

Jirko, tak já předpokládám, že za pár let budu tvrdit to samé a už je nejspíš nebudu mít :-) Uvidíme......

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...