jarolsa Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 No toto su moje prve kusky na začiatok.Ulovky v Egypte.Vcelku som tomu aj prepadol.Dufam že moje dalšie už budu cennejšie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 potrebujes zistit aku si urobil chybu ako ja pred rokom ked som kupil breitlingy for bentley za 5000 kde som po mesiaci urval srobovaciu korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 22. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 Kupil som to za par dolarov.Vedel som že su to repliky.No teraz su narade nejake automaty do 10 tis.Skuste poradiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 (upraveno) Na "TO" je škoda každé koruny. Hodinky do 10.000 : Vyzkoušej tlačítko dole - Prohledej téma. Upraveno 22. července 2007 uživatelem vor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2007 Já měl na začiatok Fortis ------ Rolexy mě nenapadly (byl jsem zbytečně při zemi) ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Asi bych volil jinej zacatek, nemyslim, ze vykoupeni stanku faku by ve me vzbudilo lasku ke kvalitnim hodinkam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Třeba to Jarolsa vzal jako test, který design se mu bude více líbít. Ja to onehda udelal u "inspirací" Panerai. Dlouho se mi libily, ale na ruce me nepresvedcily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonres Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2007 No toto su moje prve kusky na začiatok.Ulovky v Egypte.Vcelku som tomu aj prepadol.Dufam že moje dalšie už budu cennejšie. Dobrý,na první phled fake,pokud je tak koupíš,horší je to s podvrhy jakoby hodinek ze Swiss,Germany,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2007 No toto su moje prve kusky na začiatok.Ulovky v Egypte.Vcelku som tomu aj prepadol.Dufam že moje dalšie už budu cennejšie. Ježíšku na křížku, celý hodinářský svět s tím bojuje a ty je podporuješ !!§!! Snad se do budoucna polepšíš" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 27. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2007 Už sa stalo.Polepšeny a slubujem že sa to viac nestane ,čestne pionierske. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se