jarolsa Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 No toto su moje prve kusky na začiatok.Ulovky v Egypte.Vcelku som tomu aj prepadol.Dufam že moje dalšie už budu cennejšie. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Blekota Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 potrebujes zistit aku si urobil chybu ako ja pred rokom ked som kupil breitlingy for bentley za 5000 kde som po mesiaci urval srobovaciu korunku
jarolsa Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 Kupil som to za par dolarov.Vedel som že su to repliky.No teraz su narade nejake automaty do 10 tis.Skuste poradiť.
vor Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 (edited) Na "TO" je škoda každé koruny. Hodinky do 10.000 : Vyzkoušej tlačítko dole - Prohledej téma. Edited July 22, 2007 by vor
Guest YPO Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Já měl na začiatok Fortis ------ Rolexy mě nenapadly (byl jsem zbytečně při zemi) ach jo
spiderer Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Asi bych volil jinej zacatek, nemyslim, ze vykoupeni stanku faku by ve me vzbudilo lasku ke kvalitnim hodinkam..
afrikab Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Třeba to Jarolsa vzal jako test, který design se mu bude více líbít. Ja to onehda udelal u "inspirací" Panerai. Dlouho se mi libily, ale na ruce me nepresvedcily.
bonres Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 No toto su moje prve kusky na začiatok.Ulovky v Egypte.Vcelku som tomu aj prepadol.Dufam že moje dalšie už budu cennejšie. Dobrý,na první phled fake,pokud je tak koupíš,horší je to s podvrhy jakoby hodinek ze Swiss,Germany,...
African Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 No toto su moje prve kusky na začiatok.Ulovky v Egypte.Vcelku som tomu aj prepadol.Dufam že moje dalšie už budu cennejšie. Ježíšku na křížku, celý hodinářský svět s tím bojuje a ty je podporuješ !!§!! Snad se do budoucna polepšíš"
jarolsa Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 Už sa stalo.Polepšeny a slubujem že sa to viac nestane ,čestne pionierske.
Recommended Posts