Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

mam taku dilemu a rad by som si nechal poradit od skusenych chronomaniakov. Chcem si kupit potapky len neviem, co by bolo naj ci TH Aquaracer 500 alebo Omegy Seamaster PO ? Taktiez kupovat by som ich chcel tu z fora. Nejaka rada, resp ponuka? moj strop je do 1800,-. Vrela vdaka za pomoc. Brano

Odesláno (upraveno)

Ahoj, za tydle prachy budou PO buďto už celkem jetý, jenom na gumě/kůži, nebo nejspíš oboje. Takže bych vzal nový TH na tahu, měly by jít sehnat, si myslim.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Za mne z Tvych dvou kandidatu urcite PO, ale jak Ti pisal kolega budou jete. Dale misto Tag H rozhodne Tudor BBB.

Odesláno (upraveno)

Chci si prave koupit aquracery 500 s keramickou lunetou-kdyz srovnani s PO tak pri stejnem stavu a roku jsou dvojnasobne drazsi- a urcite kvalitnejsi,likvidnejsi,vetsi machrindex atd- aquracery bych nazval tak PO pro chudy :-)

Pri srovnani s tudorama jsou porad aquaracery na zebricku o dost niz, jety aq jsou lehce nad 30, tudory na tahu okolo 60, porad je to jen o penezich

Upraveno uživatelem lexa
Odesláno

Ja jsem do dneska TAGum nejak neprisel na chut, PO jsou urcite nadherny, ale za me pokud se odvazis zainvestovat o neco malinko vic nez tech 1800 ?, tak urcite Tudory. Mel jsem jich par na ruce, vsechny mi absolutne sedly a jestli se nekdy rozhodnu podobny peniz pustit i ja, tak jsou jasna volba. Momentalne vedou Rangery a na druhy pozici jsou Black bay blue.

Odesláno

Ja jsem do dneska TAGum nejak neprisel na chut, PO jsou urcite nadherny, ale za me pokud se odvazis zainvestovat o neco malinko vic nez tech 1800 ?, tak urcite Tudory. Mel jsem jich par na ruce, vsechny mi absolutne sedly a jestli se nekdy rozhodnu podobny peniz pustit i ja, tak jsou jasna volba. Momentalne vedou Rangery a na druhy pozici jsou Black bay blue.

Já mám s hodinkami Heuer i TAG Heuer jen vynikající zkušenost (krom Monaco, to je šílenej magnet na škrábance a svým broušením a leštěním působí až "nedodělaně", ale holt za klasiku se platí (nejen penězi), mám i chrona, co za deset let vydržely to, co Gshocky...

Pokud bych vybíral "levnější potápky" tak bez diskuze nové Aquaracery, ideální. 

Krom řady Formule1 jako úletu do nejlevnější "plastové kategorie" opravdu dobrý.

Odesláno

Já mám s hodinkami Heuer i TAG Heuer jen vynikající zkušenost (krom Monaco, to je šílenej magnet na škrábance a svým broušením a leštěním působí až "nedodělaně", ale holt za klasiku se platí (nejen penězi), mám i chrona, co za deset let vydržely to, co Gshocky...

Ja jsem na TAGy samozrejme nechtel vrhat nejaky spatny stin,to bych si se svymi nevelkymi zkusenostmi ani nedovolil. Jde jen o muj subjektivni dojem. Nepopiram jejich kvalitu. Ke tvym zkusenostem urcite Respekt, ale ja TAGy asi nikdy mit nebudu.

Krom řady Formule1 jako úletu do nejlevnější "plastové kategorie" opravdu dobrý.

Odesláno

Ja jsem na TAGy samozrejme nechtel vrhat nejaky spatny stin,to bych si se svymi nevelkymi zkusenostmi ani nedovolil. Jde jen o muj subjektivni dojem. Nepopiram jejich kvalitu. Ke tvym zkusenostem urcite Respekt, ale ja TAGy asi nikdy mit nebudu

Omlouvam se, tu predchozi odpoved jsem z technickeho hlediska zvojtil.

Odesláno

Franto oproti po chapem no th ? Preco ten nazor ?

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Vem si vyse uvedene hodinky do ruky a uvidis sam. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...