Jirka Plzeň Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Ahoj, jsem tu nový. Rád bych si pořídil mé první automaty. Bohužel finance jsou hodně omezené. 5,5 tis. Kč je maximum. Můžete mi, prosím, poradit? Díky, Jirka
mrazik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 creationwatches.com Tam je z čeho vybírat
Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 ...nebo prodejní sekce tady Podíval bych se na Seika.
KankX Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Ahoj, jsem tu nový. Rád bych si pořídil mé první automaty. Bohužel finance jsou hodně omezené. 5,5 tis. Kč je maximum. Můžete mi, prosím, poradit? Díky, Jirka...asi by jsi si měl nejprve rozmyslet zaměření těch hodinek (elegantní, sportovní, atd.)
Jirka Plzeň Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Sportovní ne. Spíš klasiku. Něco jako Seiko Automatic 5 SNKJ27K1 atd. Co říkáte značkám Orient, Citizen, Timex ...? Kromě automatického nátahu bych byl rád, aby se daly dotahovat i ručně.
USER47 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 V rámci Seika máš ruční nátah jen u 4R26, 6R15 a vyšších. Modely se 7S26 (hlavně různý postarší pětky) ruční nátah nemaj, tak si na to dej bacha. Jinak Seiko, Citizen, Orient pohoda, u Timexu bych si dal trochu bacha, některý modely zaváněj levným čínským kolotočem na sto honů.
KankX Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Timex bych asi vynechal... nějaké jsem doma měl a nenašel jsem nic proč bych si je měl koupit znovu, je to spíš taková čína. Ty ostatní vyjmenované značky za mě OK.
siwi Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Orient ti přinesou hodně radosti za slušnou cenu. Ale musel bys oželet ruční nátah.
Rufanius Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Pokud se ti líbí SEIKO 5 tak si je kup jsou super a nebo zkus něco od Orient, Citizen, Bulova... na netu toho jsou spousty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se