Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Prohledaval jsem forum a narazil jsem na par temat ohledne zkracovace tahu, ale vsude se jednalo o ten plastovy, ktery se me osobne moc nezda.
Muzete se podelit o zkusenosti s ruznymy nastroji na zkracovani tahu (setrnou a bezpecnou formou- kancl spoknou a kombinackama nemyslim) ktere pouzivate? Hledam neco, cim urcite nezpusobim skody na zadnem tahu a kdyz uz si to jednou koupim, tak mi to zustane navzdy.

Predem diky za rady  ;)

Odesláno

Mám úplně obyčejný a posloužil dobře na všechno, od Orientů až po Omegy http://www.dx.com/p/wl-1-watch-band-link-pin-remover-adjuster-repair-tool-blue-172165

Je to plast, takže hodinky nepoškrábeš, jen ten hrot, který vystrkuje závlačku je kov. Nic dražšího nemá dle mé zkušenosti smysl, je to tak jednoduché, že se to nerozbije a každé hodinky zkracuješ jen jednou, takže ho využiješ kolikrát? Jednou měsíčně? Kup levnej a za ušetřený prachy kup řemen.

Odesláno

Dekuji za reakce. Koukal jsem na ten plastovy a na chronu mi prijde stejny jako z Ciny za 30 korun. Mate zkusenosti s kvalitou tady tech za par kacek? I kdybych mel koupit 4 :-D

Odesláno

taky by mě to zajímalo, a navrhuji objektivní pokus

já ho též potřebuji, takže si dnes objednám z místního strapshopu

ty si objednej jeden z číny

pak sem dáme oba info jak to celé dopadlo, můžeme porovnat kvalitu výrobku, doručení, obchod atd.,
skutečně by mě to zajímalo, jsem objektivní a nepřikláním se na stranu žádného z uvedených prodejců,
pokud jdeš do toho, tak já jo

PS - jediné co bych chtěl vynechat tak diskuzi na téma kdo nás zkasíruje o jaké daně, komu jdou do kapsy,
patriotický narážky a podobně, zajímá mě to ostatní

Odesláno

z te Číny jich objednej rovnou víc :) ...ne proto že budeš potřebovat na každý dílek tahu jeden, ale proto že bych si pak jeden od tebe vzal ;-)

Odesláno

Ahoj,

Ok podivam se na to behem dneska/zitra torsku pecliveji a neco objednam. Potom muzeme porovnat zpracovani atd.

Odesláno

V pohodě, jestli to vyznělo že bych tě do něčeho nutil tak se omlouvám, tak to nebylo myšleno,

skutečně mě zajímá srovnání nejen kvalita, ale taky obchod ČR / druhý konec světa.
Odpoledne kolem třetí objednávám :)

Odesláno

Diky za tip. Nakoupil jsem z ebay(od cinskych vyrobcu z alibaba) nekolik polozek, kde cena bylo okolo 20-30 kc, tak uvidime, az to dorazi.

Odesláno

To nepla :)

Alibaba je server s nabídkami výrobců a na ebay prodává kdekdo.

Mám objednáno (taky bude vyrobenej v číně), ale zajímalo mě to srovnání obchodů, to tím pádem padá, tak někdy příště, no. ;)

Odesláno

Myslim, ze srovnani obchodu bylo pase uz predtim, protoze vsechny tychle veci budou vyrobene v cine a pokud jsi chtel srovnavat kvalitu, tak je tohle porad relevantni. Ja si vybral vyrobce na alibabe a od jednoho z jejich dealeru na ebay koupil. Mohl jsem si zadat poptavku primo vyrobci ale ale MOQ 100 pcs fakt nepotrebuji ;) . Porad muzeme srovnat kvalitu vyrobku ( ktery dost mozna bude vypadat stejne) a jeden bude za 280 a druhy za 25.

Nebo jsi chtel srovnavat rychlost dodani a kvalitu obchodu?

Odesláno

díky za tipy, zajímavé téma. Ještě by mě zajímala výměna tahu. Je na to taky nějaký speciální nástroj?

Odesláno

díky za tipy, zajímavé téma. Ještě by mě zajímala výměna tahu. Je na to taky nějaký speciální nástroj?

Jmenuje se to vystěžejkovač. K dostání v místním strapshopu a určitě jde objednat i ze švajcu nebo z číny :)

Odesláno

Nabidku na tu sadu jsem videl taky, za podobny peniz. Kazdopadne vystezejkovac se asi vyplati koupit lepsi ne? Myslim ze vydrz tech pacicek bude vetsi, kdyz to bude z nejake lepsi oceli. Jake pouzivate?

Odesláno

čo som tu námatkovo na fóre čítal, ten istý ako v tej sade tu používa vecero ľudí a bez problémov. ako tu bol link z toho strapshopu, je to imho to isté.. resp. tá istá čína :D

Odesláno

Ja prave premyslim, jestli se nvyplati investovat do tech klesti? Prijde mi to jako jistota i kdyz nemuzu rict, protoze jsem je nikdy nemel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...