Graph Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Ahoj, Prohledaval jsem forum a narazil jsem na par temat ohledne zkracovace tahu, ale vsude se jednalo o ten plastovy, ktery se me osobne moc nezda.Muzete se podelit o zkusenosti s ruznymy nastroji na zkracovani tahu (setrnou a bezpecnou formou- kancl spoknou a kombinackama nemyslim) ktere pouzivate? Hledam neco, cim urcite nezpusobim skody na zadnem tahu a kdyz uz si to jednou koupim, tak mi to zustane navzdy.Predem diky za rady
Liqid Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Mám úplně obyčejný a posloužil dobře na všechno, od Orientů až po Omegy http://www.dx.com/p/wl-1-watch-band-link-pin-remover-adjuster-repair-tool-blue-172165 Je to plast, takže hodinky nepoškrábeš, jen ten hrot, který vystrkuje závlačku je kov. Nic dražšího nemá dle mé zkušenosti smysl, je to tak jednoduché, že se to nerozbije a každé hodinky zkracuješ jen jednou, takže ho využiješ kolikrát? Jednou měsíčně? Kup levnej a za ušetřený prachy kup řemen.
Graph Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Dekuji za reakce. Koukal jsem na ten plastovy a na chronu mi prijde stejny jako z Ciny za 30 korun. Mate zkusenosti s kvalitou tady tech za par kacek? I kdybych mel koupit 4 :-D
tommas4 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 taky by mě to zajímalo, a navrhuji objektivní pokus já ho též potřebuji, takže si dnes objednám z místního strapshoputy si objednej jeden z číny pak sem dáme oba info jak to celé dopadlo, můžeme porovnat kvalitu výrobku, doručení, obchod atd.,skutečně by mě to zajímalo, jsem objektivní a nepřikláním se na stranu žádného z uvedených prodejců,pokud jdeš do toho, tak já joPS - jediné co bych chtěl vynechat tak diskuzi na téma kdo nás zkasíruje o jaké daně, komu jdou do kapsy,patriotický narážky a podobně, zajímá mě to ostatní
KankX Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 z te Číny jich objednej rovnou víc ...ne proto že budeš potřebovat na každý dílek tahu jeden, ale proto že bych si pak jeden od tebe vzal ;-)
Graph Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Ahoj,Ok podivam se na to behem dneska/zitra torsku pecliveji a neco objednam. Potom muzeme porovnat zpracovani atd.
tommas4 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 V pohodě, jestli to vyznělo že bych tě do něčeho nutil tak se omlouvám, tak to nebylo myšleno,skutečně mě zajímá srovnání nejen kvalita, ale taky obchod ČR / druhý konec světa.Odpoledne kolem třetí objednávám
Návštěvník Mitak Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Na DX.com je skvělé dotované poštovné zdarma.
Graph Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Diky za tip. Nakoupil jsem z ebay(od cinskych vyrobcu z alibaba) nekolik polozek, kde cena bylo okolo 20-30 kc, tak uvidime, az to dorazi.
tommas4 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 To nepla Alibaba je server s nabídkami výrobců a na ebay prodává kdekdo.Mám objednáno (taky bude vyrobenej v číně), ale zajímalo mě to srovnání obchodů, to tím pádem padá, tak někdy příště, no.
Graph Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Myslim, ze srovnani obchodu bylo pase uz predtim, protoze vsechny tychle veci budou vyrobene v cine a pokud jsi chtel srovnavat kvalitu, tak je tohle porad relevantni. Ja si vybral vyrobce na alibabe a od jednoho z jejich dealeru na ebay koupil. Mohl jsem si zadat poptavku primo vyrobci ale ale MOQ 100 pcs fakt nepotrebuji . Porad muzeme srovnat kvalitu vyrobku ( ktery dost mozna bude vypadat stejne) a jeden bude za 280 a druhy za 25.Nebo jsi chtel srovnavat rychlost dodani a kvalitu obchodu?
tommas4 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 (upraveno) Edit. nic Upraveno 15. února 2015 uživatelem tommas4
Bembeg Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 No koukám že už máte objednáno, takže asi zbytečné?!Ale já mám ty první celokovové vyražeče s možností výměny hrotů a 100% spokojenost http://mavex.cz/naradi.htm
vareka Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 díky za tipy, zajímavé téma. Ještě by mě zajímala výměna tahu. Je na to taky nějaký speciální nástroj?
tommas4 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 díky za tipy, zajímavé téma. Ještě by mě zajímala výměna tahu. Je na to taky nějaký speciální nástroj?Jmenuje se to vystěžejkovač. K dostání v místním strapshopu a určitě jde objednat i ze švajcu nebo z číny
Mimo320 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 ja som objednal túto sadu z UK. v číne by to vyšlo určite lacnejšie, no nechcem čakať alebo riskovať,že by sa to stratilo http://www.ebay.de/itm/391050820920?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITinak ako som pozeral väčšina týchto lacných nástrojov je china, všetko rovnaké. hádam to bude funkčné na pár použití
Graph Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Nabidku na tu sadu jsem videl taky, za podobny peniz. Kazdopadne vystezejkovac se asi vyplati koupit lepsi ne? Myslim ze vydrz tech pacicek bude vetsi, kdyz to bude z nejake lepsi oceli. Jake pouzivate?
Mimo320 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 čo som tu námatkovo na fóre čítal, ten istý ako v tej sade tu používa vecero ľudí a bez problémov. ako tu bol link z toho strapshopu, je to imho to isté.. resp. tá istá čína
Graph Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Ja prave premyslim, jestli se nvyplati investovat do tech klesti? Prijde mi to jako jistota i kdyz nemuzu rict, protoze jsem je nikdy nemel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se