Lvcas Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ahojte, pripájam stredne dlhý článok o značke Ball, ktorú uz urcite poznáte. Jej história je tam spomenutá len v krátkosti, viac menej je venovaný modelu Worldtime Trainmaster. Viac info: Ball Worldtime Trainmaster: Presnosť v nepriaznivých podmienkach kdekoľvek na svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Facelift? http://www.ballwatch.com/Newsletter/16May/TR_Worldtime_ENG.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Tak ty vypadají povedeně. Pouzdro, stejně tak strojek, jsou, zdá se, stejné jako v předchozím modelu. To hlavní se zřejmě odehrálo na číselníku. Za mne povedený facelift. Ač fanda bílých ciferniků, tak zde na mne ta černá varianta možná působí o něco trochu víc zajímavě. Na druhou stranu ta mapa světa z minule verze mi možná bude chybět. Ale chápu to, už by to asi byla nuda a Ball potřeboval představit něco nového. Navíc se jim to celkem povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Pekne, jinak souhlas ta cerna vypada o fous zajimaveji. Taky koukam po svetlych cifrech jako prvni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se