Lou Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 (upraveno) Zdravím všechny,jak napovídá název tématu, hledám někoho, kdo je na Moravě, případně v okolí Brna, schopen servisovat ruské (a další východní) hodinky. Sešlo se mi doma několik Paběd, Raket, Chaiek a Luchů, dámských, pánských. Rusko obecně moc nemusím, ale k jednotlivým kusům mám vztah. Byl by někdo schopný poradit? Děkuju předem! Upraveno 16. února 2015 uživatelem Lou
Dor Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Odpověď na tuto otázku mě také zajímá. Osobně mi jde především o servis kalibru Poljot 3133.Pokud na Moravě nikdo takový není, tak kdo v rámci celé ČR?Děkuji.
karakum Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Hola hoj, potřebuji servis na AMPHIBIE- Morava !
bohus76 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/links/category/2-hodin%C3%A1%C5%99i-a-servisy/ Hledej šmudlo.
Dor Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Myslím, že kolegům nejde o nějaký odkaz na seznam obecných hodinářů, ale o tip na konkrétního člověka, co skutečně umí ruské hodinky a chrona obzvlášť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se