alois Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 (upraveno) ahoj, nevíte jak, nebo neznáte někoho, kdo by uměl dát nový život starým brýlím Oakley? Skla už mám, gumičky a nosní opěrky také, jen ten rámeček je dosti "ojetý" - chtělo by to opískovat a nalakovat, ale je dosti subtilní....poradíte?Děkuji Upraveno 17. února 2015 uživatelem alois
ava Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Nevyplatilo by se koupit nové? Aby pak oprava nevyšla stejně jako nové.
alois Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2015 jj, mám je i nové, ale stříbrné, tyto byly matně černé, hotový MATRIX jak řekla má drahá polovička, jinak skla 1500Kč originál a asi 600 neoriginál, ale polarizovaná, gumičky 200Kč a opěrky 200Kč.....brýle stály asi 5tisKč před pár lety, ale mám k nim takový vztah
taunt Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Zkus najít firmu, co otryskává věci jedlou sodou. Kdysi dávno mi takhle někdo zbavoval auto barvy a ani skla ani drobné díly to nepoškodilo. Ti, co to dělali mě už neexistují. Takže snad nějaká lakýrnická firma?
Gustaf Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 (upraveno) v laborce máme piskovac na kremicitej pisek o hrubosti 50mikronu..ale ten nechává matně sedej povrch. těžko říct, jestli je to ideální povrch před nanesením barvy. ale povrch očistí spolehlive. Upraveno 18. února 2015 uživatelem Gustaf
alois Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) děkuji Gustafovi - je velmi ochotný, pak vystavím foto Upraveno 19. února 2015 uživatelem alois
alois Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 tak tady je výsledek - děkuji Gustafovije to surové opískované
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 nemáš zač...rad jsem aspoň trochu pomohl btw i hodinky mas moc pěkný..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se