jacob Odesláno 17. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Hodinky nebyly nikdy otevřeny, až na ten helioný ventil který je na 99.9% rozbitý, ale když je doufam ještě dnes odvezu k hodinářovi tak budu vědět víc proč do nich nateklo
Pedro:) Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Já teda nechci bejt hnidopich, ale asi bych s nima do té vody vůbec nelezl, když mi ten ventil zůstává v ruce při každém šroubování)
Stano74 Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 kamos ma seamastery a isiel s nimi do sauny .....zarosili sa mu tiez,v zaruke mu ich ale spravili.
Jerrys Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Tyjo, s Fortiskama i Orientama jsem byl v sauně nesčetněkrát a vždy v pohodě. Já vím, nemá se to. Tepelný rozdíly, roztažnost materiálů, ale člověku to nedá, občas dát hodinkám řádnej kouř
railmaster Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Jerrys napsal: Tyjo, s Fortiskama i Orientama jsem byl v sauně nesčetněkrát a vždy v pohodě. Já vím, nemá se to. Tepelný rozdíly, roztažnost materiálů, ale člověku to nedá, občas dát hodinkám řádnej kouř S Orientami sa mi to zarosilo tento rok prvý raz po 20 rokoch nosenia a bez výmeny tesnenia za celú tú dobu.
gas Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 vzal jsem bondovky celkem hluboko a žádný problém, opravdu jsem je nešetřil a nemůžu na ně říct nic špatného, až na to, že se mě už vůbec nelíbí
Jaem Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 (upraveno) Ja by som s hodinkami do sauny nevliezol. Nejde ani tak o hodinky (videl som test, kde hodinky doslova varili v hrnci), ale o to, ze mat na tele kov vyhriaty na 70 a viac °C je dost neprijemne... Upraveno 27. září 2007 uživatelem Jaem
jacob Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Tak hodinář mi řekl, že mi do nich nateklo, protože tesnění u heliového ventilu se přilepilo nebo prostě bylo natlačeno tak silně na ventilu až neplnilo funkci těsnění a nezadrželo vodu. Sice to moc nechaápu, ale to je mi jedno, protože do příštího pátku to bude všechno opravené i se zkouškou vodotěsnosti.
railmaster Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Menil niekto z vás na bondovkách sklíčko a lunetu, resp. čo to koštovalo? Nerozmýšľali ste o výmene modrej hliníkovej lunety za inú celooceľovú, ktorá by bola menej náchylná na škrabance?
jacob Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 railmaster napsal: Menil niekto z vás na bondovkách sklíčko a lunetu, resp. čo to koštovalo? Nerozmýšľali ste o výmene modrej hliníkovej lunety za inú celooceľovú, ktorá by bola menej náchylná na škrabance? Já mám na svých tu celoocelovou a je poškrábaná úplně stejně... Takže jesli to chceš dělat, jen kvůli náchylnosti na škrábance, tak myslím, že to nemá cenu.
martin1 Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 railmaster napsal: Menil niekto z vás na bondovkách sklíčko a lunetu, resp. čo to koštovalo? Nerozmýšľali ste o výmene modrej hliníkovej lunety za inú celooceľovú, ktorá by bola menej náchylná na škrabance? Lunetu mam taky skrablou, nic strasneho, ale vyhledove bych ji rad vymenil. Jsem tedy taky zvedavy na info o cene.
New Milis Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 martin1 napsal: Lunetu mam taky skrablou, nic strasneho, ale vyhledove bych ji rad vymenil. Jsem tedy taky zvedavy na info o cene. Celá luneta, tuším, stojí kolem 5K, což je docela hrozný. Ale ty spíš myslíš jen tu modrou vložku - to ví Frantík. Frantíku?
Jaem Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 martin1 napsal: Lunetu mam taky skrablou, nic strasneho, ale vyhledove bych ji rad vymenil. Jsem tedy taky zvedavy na info o cene. cca 35$ vratane postovneho na ebay - http://stores.ebay.com/WHOLESALEOUTLET990_...1QQftidZ2QQtZkm
New Milis Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Jaem napsal: cca 35$ vratane postovneho na ebay - http://stores.ebay.com/WHOLESALEOUTLET990_...1QQftidZ2QQtZkm Ty jsou ale divný...Mít na original hodinkách fake bezel from China?
railmaster Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Jaem napsal: cca 35$ vratane postovneho na ebay - http://stores.ebay.com/WHOLESALEOUTLET990_...1QQftidZ2QQtZkm Ďakujem, to by zrejme stačilo. A to sklíčko neviete?
railmaster Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 New Milis napsal: Ty jsou ale divný...Mít na original hodinkách fake bezel from China? Od konca 60-tych rokov sa čiselníky pre min. polovicu Swiss hodiniek robia v Ázii. Čítal som to vo Watch Magazine. Podiel na tom má aj súčasný šéf Ulysse Nardin. Pred kúpou tejto firmy zastupoval asociáciu Swiss výrobcov v Ázii a istý čas to aj priamo riadil.
Jaem Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Skus pozriet na www.ofrei.com, safir s antireflexom stoji cca 160$, komplet cela luneta je za 196$ 4 New Milis - mam dojem, ze ked to da hodinarovi, ten tam drbne aj tak takuto vlozku lunety...
New Milis Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Jaem napsal: Skus pozriet na www.ofrei.com, safir s antireflexom stoji cca 160$, komplet cela luneta je za 196$ 4 New Milis - mam dojem, ze ked to da hodinarovi, ten tam drbne aj tak takuto vlozku lunety... Nojo, hele, já nejsem bůhvíjakej hnidopich, spíš naopak, ale když už si koupím Omegy, tak s nima chodím do autorizovanýho servisu.. Já neříkám, že tam nemůžou nic zkurvit ale kdyby mě tam loupli do bondovek tuhle zpotvořeninu, tak bych minimálně pozvedl obočí... Sakra když už na tuhle hru přistoupím, tak ji hraju, ne? To bych nakonec moh udělat obráceně - koupím si original lunetu za 196$ a fake Omega za 200...
Jaem Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 New Milis napsal: Nojo, hele, já nejsem bůhvíjakej hnidopich, spíš naopak, ale když už si koupím Omegy, tak s nima chodím do autorizovanýho servisu.. Já neříkám, že tam nemůžou nic zkurvit ale kdyby mě tam loupli do bondovek tuhle zpotvořeninu, tak bych minimálně pozvedl obočí... Sakra když už na tuhle hru přistoupím, tak ji hraju, ne? To bych nakonec moh udělat obráceně - koupím si original lunetu za 196$ a fake Omega za 200... Nemyslim, ze ked dam originalnu lunetu na fake, ze budu lepsie. Ale ked dam CAST lunety, hoc nie od vyrobcu, funkcnost a kvalitu hodin neohrozim. Je to to iste, ako ked vymenim remienok, ci sklo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se