Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po delsim sledovani tohoto fora a po neopravitelne poruse mych osmiletych Timexu, jsem se rozhodl pro zakoupeni techto Seiko (zatim se uspesne branim fazi, ze bych musel vystridat patery hodinky denne :-) ).

http://www.seiko.de/index.php?mapid=detail...;produktid=2041

Co na ne rikate, mili pratele?

Vzhledem k tomu, ze to budou zatim jedine hod. ve staji, budu je nosit kazdy den a na noc odkladat.

Nikdy jsem automaty nemel, donedavna jsem jeste chtel qartz. proto otazka : na co davat pozor a jak se o ne nejlepe starat?

Diky za kazdy postreh.

Odesláno

tenhle model mi přijde kapku podivný, jako by měl našlápnuto do "diver's" sektoru - ať už masivní lunetou, nebo chráničem korunky, ale chybí šroubovací korunka a tím i vodotěsnost je "jen" 100M - hodinky nejsou škaredé, ale jsem z nich trochu v rozpacích...

Odesláno

Nepotrebuji "extra" vodotesnost, myslim, ze ty hod. se na me ruce neocitnou vic jak 5 m pod vodou. Korunka, ze neni sroubovaci, je pri me prakticnosti a netrpelivosti pro me spise vyhodou a karbonovy cifernik s titanovou lunetkou me pripadaji futuristicky. Zkratka osvedcene funkce ve faceliftovanem obalu?

Odesláno

Mal som na ruke SNZD27K1,teda tie iste,len ina farba a ručičky.

Dostatočne masivne,myslim 40 mm,vyborne spracovanie na ich cenu (okolo 5500 SKK),ale nepačila sa mi na nich luneta,ktora išla až priliš ľahko,ako keby vôbec nemala zapadku (kedže to boli jedine Seiko automaty,čo som držal,tak ma opravte,ak je to tak u všetkych Seik (ake pekne slovo,poznamka autora :) ))

• Po roku...
Odesláno
Mal som na ruke SNZD27K1,teda tie iste,len ina farba a ručičky.

Dostatočne masivne,myslim 40 mm,vyborne spracovanie na ich cenu (okolo 5500 SKK),ale nepačila sa mi na nich luneta,ktora išla až priliš ľahko,ako keby vôbec nemala zapadku (kedže to boli jedine Seiko automaty,čo som držal,tak ma opravte,ak je to tak u všetkych Seik (ake pekne slovo,poznamka autora :) ))

ahojte,

aj ja som nad nimi rozmyslal,ale potom som nasiel tieto

http://www.inhodinky.sk/product_info.php?c...roducts_id=6483

odporucate mi ich?

pravdu povedaic najradsej by som kupil Seiko Monster black,ale nikde na Slovensku som ich nevidel a ani neviem co stoja,

kupovat cez ebay nechcem,este by prichadzalo do uvahy vycestovat za nimi do AT alebo CZ,ak viete kde tak poradte,chcel by som si ich najprv osahat v nejakom kamennom obchode..

dakujem za kazdu radu..

Odesláno
ahojte,

odporucate mi ich?

pravdu povedaic najradsej by som kupil Seiko Monster black,ale nikde na Slovensku som ich nevidel a ani neviem co stoja,

kupovat cez ebay nechcem,este by prichadzalo do uvahy vycestovat za nimi do AT alebo CZ,ak viete kde tak poradte,chcel by som si ich najprv osahat v nejakom kamennom obchode..

dakujem za kazdu radu..

Seiko 5 řada má obrovské množství modelů a kvalita je za tu cenu výborná..... Je jen na tobě které se ti líbí. Ale za 260 ojro bych do nich osobně nešel... Zkus pohledat na aukru. Urcite ti je poslou i na Slovensko.

Odesláno
ahojte,

odporucate mi ich?

dakujem za kazdu radu..

Seiko Monster nikde nekoupíš a pokud je nějaký shop má, pak jsou stejně koupeny venku.

Odesláno (upraveno)
Seiko 5 řada má obrovské množství modelů a kvalita je za tu cenu výborná..... Je jen na tobě které se ti líbí. Ale za 260 ojro bych do nich osobně nešel... Zkus pohledat na aukru. Urcite ti je poslou i na Slovensko.

Proč aukro? Já bych šel rovnou ke zdroji ;) třeba tady

mám od nich už několikery hodinky a ani jednou žádný problém ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno
Seiko Monster nikde nekoupíš a pokud je nějaký shop má, pak jsou stejně koupeny venku.

Domluv se s Kubsonem jestli ti je pošle na Slovač...

Abbote kupovat přes ebay se mu nechce z nějakého důvodu .... ;)

Odesláno

A pošlou ti hodinky i k nám? Já jsem v seznamu (Ships to:) Českou republiku nenašel.

Odesláno (upraveno)
A pošlou ti hodinky i k nám? Já jsem v seznamu (Ships to:) Českou republiku nenašel.

Jj bez jedinýho problému kupoval jsem tam jedny casia, jedny seika 5 a lachtanovi černý monstra. V některých aukcích maj čr psanou a v jiných ne, ale ani necekli, takže np ...

add ne z ebaye: tak toho sem si nevšiml, takže beru zpět :), ale přiznám se, že to vůbec nechápu... asi si založim živnost na dovoz hodinek strašpitlům :D na všem si vezmu 50 procent a ještě lidi ušetří :thumbsup_anim: Každý má strach a pak tady člověk najde o pár topiců vedle smolaře, co koupí poškrábaný citizeni 3x dráž v obchodě a ještě sou celý poškrábaný :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno
Jj bez jedinýho problému kupoval jsem tam jedny casia, jedny seika 5 a lachtanovi černý monstra. V některých aukcích maj čr psanou a v jiných ne, ale ani necekli, takže np ...

add ne z ebaye: tak toho sem si nevšiml, takže beru zpět :), ale přiznám se, že to vůbec nechápu... asi si založim živnost na dovoz hodinek strašpitlům :D na všem si vezmu 50 procent a ještě lidi ušetří :thumbsup_anim: Každý má strach a pak tady člověk najde o pár topiců vedle smolaře, co koupí poškrábaný citizeni 3x dráž v obchodě a ještě sou celý poškrábaný :thumbsdown_anim:

dik vsetkym za odpovede

asi ste ma ukecali na Monstra (co nebol velky problem) - mam len jednu obavu a sice mam uzke zapastie cca 17.5 cm tak neviem ci nebudu prilis velke,

cital som tu niekde prispevok od clena tohto fora co ma obvod ruky 19.5 a ten si pochvaloval, tak neviem ci rozdiel 2 cm je podstatny alebo nie..

Odesláno
asi ste ma ukecali na Monstra (co nebol velky problem) - mam len jednu obavu a sice mam uzke zapastie cca 17.5 cm tak neviem ci nebudu prilis velke,

Mám stejný obvod kolem zápěstí a nemám sebemenší problém s velikostí. Je to o zvyku. Poté co sundám z ruky Hamilton 42mm mi dokonce připadají i trochu malé ;)

Odesláno

Tak vidím, že mám na chronomagu alespoň jedno prvenství. Já mám zápěstí 15.5 cm a Monstra jsou mé nejoblíbenější hodinky. Řekl bych, že jsou mi akorát, ale to asi každému. Vedle ve vlákně Seiko Orage MONSTER jsem na 13-tou stránku hodil jednu fotku Monster na černém carbonu, jsou tam na mém pidizápěstí.

Odesláno (upraveno)

15,5cm? mozes dat sem nejake fotky na ruke, najlepsie z trochu vacsej vzdialenosti.

btw co nosis na druhej ruke na vycentrovanie chodze? :whistling:

edit:ups.. idem kuknut do temy orange monster.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Raději jsem si zápěstí ještě jednou změřil, má opravdu 15.5 cm. Dnes je nosím na oranžovém silikonu. Takže dvě aktuální.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Raději jsem si zápěstí ještě jednou změřil, má opravdu 15.5 cm. Dnes je nosím na oranžovém silikonu. Takže dvě aktuální.

vdaka za fotky - teraz mam lepsiu predstavu ako to vypada na tenkej ruke,som si premeral tu svoju a musim opravit povodny udaj na 16 cm,hm...

takze aj ked sa mi monster neskutocne pacia asi pojdem do seiko SKX007K2

alebo som pozeral aj na Steinhart

http://www.chronoshop.cz/katalog/Steinhart-OCEAN-1-BLACK

alebo

http://www.chronoshop.cz/katalog/Steinhart-GMT-OCEAN-1-BLACK

tak a teraz mam dilemu.. su tie steinharty ozaj lepsie a oplati sa priplatit,alebo nie??

kazda rada dobra.. :)

Odesláno

A ty myslíš, že zůstaneš u jedněch hodinek? Všechny o kterých uvažuješ jsou super, ale pokud se nepletu MONSTRA jsou nejlevnější. A když už jsi jednou na tomhle fóru.... Takže za mne jesná volba. Asi před 14 dny mi přišly SEIKO SAMURAJ v titanovém provedení. Můj kamarád akorád odjížděl na dovolenou na Sardinii a ukecal mne, abych mu je prodal, takže jsem je měl jednu hodinu. Ale za tu dobu jsem zjistil, že co do dílenského zpracování jsou MONSTRA minimálně stejně kvalitní! Ten kamár mi psal, že ty SAMURAJE nešetří a vůbec je nezdělává z ruky, vrátí se teď o víkendu a jsem zjedav co s nima udělala slaná voda. Ale zpět k MONSTRŮM, pokud to vyhrají, určitě je kup na kovovém tahu, je to kus pořáné oceli a hned tak ho neseženeš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...