Přejít na obsah

koupě Hublot

gas

Doporučené příspěvky

gas napsal:
pokud je koupím, tak rád předvedu, zatím jsem je neměl ani na ruce, tak nechci dělat ukvapené závěry, obrázek je jedna věc, realita bývá jiná, mám trochu obavy z mohutnosti, tak příští týden uvidím

Pokud by to teda klaplo, tak bych taky měl zájem se na pořádné hodinky podívat. Taky bydlím v Olomouci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Topkan napsal:
Tak co dát nějakej Olomouckej srázek?? Domluvit datum, hodinu a místo, srazíme se, mrknem, pokecáme, ... to by bylo fajn ne? A jestli se zúčastní i GAS s novýma Hublotama, bude to o to lepší ;o)

O domluvení olomouckého srazu jsem se tady snažil zhruba před dvěma měsíci a byla nulová odezva. Třeba to teď dopadne lépe :-)

Odkaz ke komentáři

MarvinX napsal:
O domluvení olomouckého srazu jsem se tady snažil zhruba před dvěma měsíci a byla nulová odezva. Třeba to teď dopadne lépe :-)

Tak pět už by nás pomalu bylo, kdo se chce ještě přidat, má možnost :) Ale i v komorní společnosti by to bylo fajn ;)

Odkaz ke komentáři

Když se domluvíme s dostatečným předstihem, tak jsem schopný v případě zájmu účastníků setkání domluvit i účast PRIMa (měli bychom možnost si prohlédnout čerstvé přírůstky PRIMek naživo a s komentářem :) ) nebo Kubsona (Archimede, Seiko, Traser, Di-Modell - také vše naživo a s komentářem :) )

Takže pokud je zájem, pište pište pište :)

Upraveno uživatelem MarvinX
Odkaz ke komentáři

gas napsal:
pokud je koupím, tak rád předvedu, zatím jsem je neměl ani na ruce, tak nechci dělat ukvapené závěry, obrázek je jedna věc, realita bývá jiná, mám trochu obavy z mohutnosti, tak příští týden uvidím

Nazdárek, tak vybral jsi nakonec nebo to padlo?

Odkaz ke komentáři

měl jsem na ruce model, který mě zajímá, tj black magic 44mm, hodinky jsou doslova impozantní, zpracování, každý detail dotažen do konce, půlené indexy, ručky, pouzdro, vše excelentní, na ruce svítí metry daleko, design trochu evokuje AP, ale jde ještě dál a je svůj, bohužel mám ruku cca 17 cm a hodinky jsou opravdu, ale opravdu mohutné, možná bych unosil i těch 44 mm, ale mám obavu z té masy materiálu, měl jsem pocit, že vypadám jak kocour v botách, nevím, nevím, budu ještě přemýšlet, zda to za to stojí

Odkaz ke komentáři

Pánové dobrý den, ač na tyto stránky chodím nepravidelně ,přesto několik let, píšu poprvé.Domlouvejte se nebo ne, ale já nabízím místo pro naše "konspirační" schůzky.je to má kancelář na hotelu GÓL v Olomouci.Každého rád uvítám.Jsem Vám k dispozici kdykoliv.Těším se Ctibor 602745061 . . . . . . jo a hodinky mám patery,některé už díky tomuto webu.Tikání zdar.

Odkaz ke komentáři

opptimista napsal:
Pánové dobrý den, ač na tyto stránky chodím nepravidelně ,přesto několik let, píšu poprvé.Domlouvejte se nebo ne, ale já nabízím místo pro naše "konspirační" schůzky.je to má kancelář na hotelu GÓL v Olomouci.Každého rád uvítám.Jsem Vám k dispozici kdykoliv.Těším se Ctibor 602745061 . . . . . . jo a hodinky mám patery,některé už díky tomuto webu.Tikání zdar.

No to je mi ale nabídka :)

Pánové tak přece neurazíme a něco dohodneme nee? ;)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...