PD Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 gas napsal: pokud je koupím, tak rád předvedu, zatím jsem je neměl ani na ruce, tak nechci dělat ukvapené závěry, obrázek je jedna věc, realita bývá jiná, mám trochu obavy z mohutnosti, tak příští týden uvidím Pokud by to teda klaplo, tak bych taky měl zájem se na pořádné hodinky podívat. Taky bydlím v Olomouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 PD napsal: Pokud by to teda klaplo, tak bych taky měl zájem se na pořádné hodinky podívat. Taky bydlím v Olomouci. Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Mech napsal: Já taky. Tak co dát nějakej Olomouckej srázek?? Domluvit datum, hodinu a místo, srazíme se, mrknem, pokecáme, ... to by bylo fajn ne? A jestli se zúčastní i GAS s novýma Hublotama, bude to o to lepší ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Topkan napsal: Tak co dát nějakej Olomouckej srázek?? Domluvit datum, hodinu a místo, srazíme se, mrknem, pokecáme, ... to by bylo fajn ne? A jestli se zúčastní i GAS s novýma Hublotama, bude to o to lepší ;o) O domluvení olomouckého srazu jsem se tady snažil zhruba před dvěma měsíci a byla nulová odezva. Třeba to teď dopadne lépe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 MarvinX napsal: O domluvení olomouckého srazu jsem se tady snažil zhruba před dvěma měsíci a byla nulová odezva. Třeba to teď dopadne lépe :-) Tak pět už by nás pomalu bylo, kdo se chce ještě přidat, má možnost Ale i v komorní společnosti by to bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottto Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Take bych se pridal. Jsem sice z Brna ale prijedu rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 No tak to v nejbližší době domluvíme a setkáme se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 (upraveno) Když se domluvíme s dostatečným předstihem, tak jsem schopný v případě zájmu účastníků setkání domluvit i účast PRIMa (měli bychom možnost si prohlédnout čerstvé přírůstky PRIMek naživo a s komentářem ) nebo Kubsona (Archimede, Seiko, Traser, Di-Modell - také vše naživo a s komentářem ) Takže pokud je zájem, pište pište pište Upraveno 7. srpna 2007 uživatelem MarvinX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 sice to mám trochu dál ale když to budu vědět dost dlouho dopředu tak bych asi přijel a kor pokud tam bude kubson s nabídkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 gas napsal: pokud je koupím, tak rád předvedu, zatím jsem je neměl ani na ruce, tak nechci dělat ukvapené závěry, obrázek je jedna věc, realita bývá jiná, mám trochu obavy z mohutnosti, tak příští týden uvidím Nazdárek, tak vybral jsi nakonec nebo to padlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 v úterý konečně vyzkouším black magic na ruce, tak budu chytřejší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottto Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2007 Tak jak dopadla zkouska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2007 měl jsem na ruce model, který mě zajímá, tj black magic 44mm, hodinky jsou doslova impozantní, zpracování, každý detail dotažen do konce, půlené indexy, ručky, pouzdro, vše excelentní, na ruce svítí metry daleko, design trochu evokuje AP, ale jde ještě dál a je svůj, bohužel mám ruku cca 17 cm a hodinky jsou opravdu, ale opravdu mohutné, možná bych unosil i těch 44 mm, ale mám obavu z té masy materiálu, měl jsem pocit, že vypadám jak kocour v botách, nevím, nevím, budu ještě přemýšlet, zda to za to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Hodinky moc pěkné. Můžu se jen zeptat v jakych cenách se tak pohybují cca??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 běžná cena 9900 eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 wow to je celkem hodne, ale jsou kráásnéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opptimista Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2007 Pánové dobrý den, ač na tyto stránky chodím nepravidelně ,přesto několik let, píšu poprvé.Domlouvejte se nebo ne, ale já nabízím místo pro naše "konspirační" schůzky.je to má kancelář na hotelu GÓL v Olomouci.Každého rád uvítám.Jsem Vám k dispozici kdykoliv.Těším se Ctibor 602745061 . . . . . . jo a hodinky mám patery,některé už díky tomuto webu.Tikání zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 opptimista napsal: Pánové dobrý den, ač na tyto stránky chodím nepravidelně ,přesto několik let, píšu poprvé.Domlouvejte se nebo ne, ale já nabízím místo pro naše "konspirační" schůzky.je to má kancelář na hotelu GÓL v Olomouci.Každého rád uvítám.Jsem Vám k dispozici kdykoliv.Těším se Ctibor 602745061 . . . . . . jo a hodinky mám patery,některé už díky tomuto webu.Tikání zdar. No to je mi ale nabídka Pánové tak přece neurazíme a něco dohodneme nee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Se ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottto Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 Nejak to tu umrelo. Kdy a kam mam prijet??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se