Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 15:33, prim-ky napsal:

Bez limitek a renovací by se brána Eltonu mohla pomalo zavírat a cena ,, starých ,, Prim by šla nahoru )))) .

Dost naivní představa o tom že Elton je živen pouze touto činností. Jen tak pro představu, za loňský rok s takových akcí trižil Elton kolem 2-3 milionů, dost málo na to aby se udržela firma s cca 50.zaměstnanci, nemyslíš?

• Odpovědi 350
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 16:27, zekon7302 napsal:

Dost naivní představa o tom že Elton je živen pouze touto činností. Jen tak pro představu, za loňský rok s takových akcí trižil Elton kolem 2-3 milionů, dost málo na to aby se udržela firma s cca 50.zaměstnanci, nemyslíš?

vloni se dělaly Noudejty a Orlíci, to byl hodně dobrý rok. To je tak půlka renovačního programu 

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 10:32, zekon7302 napsal:

Tak hlavně, pojďme to poplivat co to dá, že? Jsem zvědavej, jak by jste někteří reagovali, kdyby se jednoho krásného dne Elton rozhodl, konec limitkám, renovacím a podobným projektům, mimo fabriku.

Moment- tohle JE přece limitka zcela v režii fabriky, jestli se teda nepletu. V  Eltonu vyslyšeli hlas lidu a udělali hodinky jako remake, ale s novým strojkem a se safírem.  Alespoň když jsem si ty hodinky kupoval, tak to tak bylo.

Zapomněl jsem napsat, že na těch svých žádnou závadu nevidím a že jsem s nimi spokojený. Kdyby stály zhruba tolik jako běžná Seika, asi bych si koupil dvoje a jedny nosil. Takhle jsou jen uložené ve sbírce. 

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 18:53, straspol napsal:

Zapomněl jsem napsat, že na těch svých žádnou závadu nevidím a že jsem s nimi spokojený.

Však ano, není problém tu chybku napravit, a taky budu spokojenej. Ano zcela v jejich režii, to máš pravdu, vždyť jsem tam dodal " a podobně", byla pro nás zvýhodněna.

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 16:27, zekon7302 napsal:

Tak to je fajn,když trží jen na limitkách 2-3 miliony,to jistě dají na rozvoj firmy.

Odesláno
  V 28. 7. 2015 v 18:53, straspol napsal:

Zapomněl jsem napsat, že na těch svých žádnou závadu nevidím a že jsem s nimi spokojený. Kdyby stály zhruba tolik jako běžná Seika, asi bych si koupil dvoje a jedny nosil. Takhle jsou jen uložené ve sbírce. 

Taky ne, zatím .... -_- Ale je to brutální úlet, za tu cenu bych měl i hodinky .

Odesláno
  V 27. 7. 2015 v 20:00, prim-ky napsal:

Podívej se na kvalitu původních ciferníků na Prim Sport I !Nemůžeme si pořád nalhávat,to byla malá serie,příště už to bude určitě lepší.Za ty peníze to mělo být 100% hned.

Je to divný ale já to mám 100%. Až bude světlo, tak si to nafotím. Ten cifr je úplně stejný jako ES LE 2013. Řekl bych, že je to dělané stejnou matrici. 

Odesláno
  V 3. 8. 2015 v 19:40, Honza.manta napsal:

To by rozhodně být nemělo. Jestli je, tak je to faul od Eltonu, protože tu raznici jsme si zaplatili my, oni na ES 2012 měli jinou.

Raznici jsme si platili na dýnko, na cifr je tisková matrice a ciferník na Elton Sportech s kal 94 je jiný než na ES s kal. 68

Odesláno
  V 3. 8. 2015 v 21:22, Honza.manta napsal:

Jo, přeřekl jsem se, myslel jsem matrici. Neboť ta se pro nás dělala nová, přesně podle původního originálu. Stejně jako jsi to udělal ty s Orlíky.

Přesně podle původního originálu se dělala pro kde koho. První byl myslím Biges při jeho renovaci, já si ji nechal dělat na Igeny a pak ještě mrtě lidí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...