African Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Aqua Terra a Galactic model beru v potaz, krásné časomíry, mrknu na ně v obchodě Děkuji kluci za všechny postřehy
montemar Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 (upraveno) ty galactic jsou trochu pres, ale jsou neskutecne krasny na zivo.., a v bile uplne (dle me) dokonale...http://www.chrono24.com/en/breitling/galactic-32-a71356--id2850735.htm?dosearch=false&manufacturerIds=32&maxAgeInDays=0&models=386&movementTypes=3&picnum=0&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=0&tab=details&urlSubpath=%2Fbreitling%2Fgalactic-32--mod386.htm&usedOrNew=new&watchTypes=U Upraveno 8. března 2015 uživatelem montemar
ivan_989 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Kup nieco ine jak hodinky. Naky sperk z materialu co ma rada (zlato striebro perly diamant prsten whatever).
African Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Jak můžeš sakra tohle napsat na hodinkovém fóru? Kup nieco ine jak hodinky. Naky sperk z materialu co ma rada (zlato striebro perly diamant prsten whatever).
African Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Právě, ta cena je fakt už trochu zu viel na mě, ale uvidíme, jsou super ty galactic jsou trochu pres, ale jsou neskutecne krasny na zivo.., a v bile uplne (dle me) dokonale...http://www.chrono24.com/en/breitling/galactic-32-a71356--id2850735.htm?dosearch=false&manufacturerIds=32&maxAgeInDays=0&models=386&movementTypes=3&picnum=0&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=0&tab=details&urlSubpath=%2Fbreitling%2Fgalactic-32--mod386.htm&usedOrNew=new&watchTypes=U
matt81 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 ty galactic jsou trochu pres, ale jsou neskutecne krasny na zivo.., a v bile uplne (dle me) dokonale...http://www.chrono24.com/en/breitling/galactic-32-a71356--id2850735.htm?dosearch=false&manufacturerIds=32&maxAgeInDays=0&models=386&movementTypes=3&picnum=0&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=0&tab=details&urlSubpath=%2Fbreitling%2Fgalactic-32--mod386.htm&usedOrNew=new&watchTypes=U zena a aj jedna kolegyna odkazuju ze su strasne skarede ...takze tolko potreh od nas. a obe sa zhodli ze z povodneho vyberu Montblanc. to len tolko k tomu ze nie vzdy ked chlap vybera hodinky podla seba tak sa aj trafi
Jenikec Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 http://www.hodinkybalmain.cz/balmain-class-lady-auto-25th-b1555-33-15/ sice ne tak zvučné jméno, ale pěkné.
ivan_989 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Jak můžeš sakra tohle napsat na hodinkovém fóru? Lebo napriek tomu chcem dopriat tvojej milovanej nieco z coho bude mat radost aj ona
ADIkov Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Pripajam sa, polovicka tiez tvrdi ze Montblanc jednoznacne ale ona ma jedneho velkeho favorita, Breitling galactic 41 alebo 36, skoda ze su mimo tvojho rozpoctu. Kazdopadne nech su tam kamienky aspon u nas to plati.
African Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 No určitě, každopádně jsme spolu přes deset let a ke všemu důležitému již něco hezkého dostala, takže bych nerad aby měla nespočet stejných věcí, které se budou jenom válet v šuplíku. Asi před rokem jí přestala cvakat luneta na Tag Heurech, co ode mě dostala při seznámení. No a před týdnem ji přestal přeskakovat datum, jasné známení na nákup nových hodinek Lebo napriek tomu chcem dopriat tvojej milovanej nieco z coho bude mat radost aj ona
African Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Tohle je pecka, ty bych ji potají nosil i já Ale drahé, drahé kolego....Pripajam sa, polovicka tiez tvrdi ze Montblanc jednoznacne ale ona ma jedneho velkeho favorita, Breitling galactic 41 alebo 36, skoda ze su mimo tvojho rozpoctu. Kazdopadne nech su tam kamienky aspon u nas to plati.
African Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Děkuji moc za tip, ale ta značka mě nijak nezaujala a tím pádem nezaujme ani moji manželku, jsme tak trochu propojeni http://www.hodinkybalmain.cz/balmain-class-lady-auto-25th-b1555-33-15/ sice ne tak zvučné jméno, ale pěkné.
ivan_989 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 No určitě, každopádně jsme spolu přes deset let a ke všemu důležitému již něco hezkého dostala, takže bych nerad aby měla nespočet stejných věcí, které se budou jenom válet v šuplíku. Asi před rokem jí přestala cvakat luneta na Tag Heurech, co ode mě dostala při seznámení. No a před týdnem ji přestal přeskakovat datum, jasné známení na nákup nových hodinek Tak na tom nieco bude suflikove dary urcite nie. Vsimaj si co sleduje na inych zenach, to tiez moze byt napoveda. Ak prva vec na ktoru jej mimovolne padne pohlad ked pozrie na inu zenu su jej hodinky, tak potom je to jasne.
DaVE19 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Ještě jsem ukázal tvou volbu v práci a zase hlasy pro Montblanc.
African Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Hodinky jsou na cestě Všem Vám moc děkuji za postřehy, dostali jste mě do takových nesnazí, že už jsem ke konci nevěděl, zda-li koupit hodinky, šutr nebo prstýnek. Musela přijít na řadu schůze s manželkou a jelikož všechno ode mě již má, konec konců jsme spolu deset let a její Tag Heuer pomalu odchází do hodinkového nebe, rozhodli jsme se pro opravdu pro hodinky. No a protože je to holka skalní, padla jasná volba pro Bondovky, čitelnost, vodotěsnost, quartz no a vlnky se jí také moc líbí Takže ještě jednou díky
gougy Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 To vypadá dobře oměrně klasická chronomagorská cesta nic - Tag Heuer - Omega - Rolex -
KarlosPF Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Tak tos mě potěšil! Já jsem teď ženě koupil taky Omega SMP v automatu a v černé keramice 41 mm, nesundá je z ruky. Je naprosto nadšená! Přeju ti, abys to měl stejné! Já z toho mám sám ohromnou radost.
Kruzitko Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 tak to velka gratulace! to moje pani nejevi o hodinky zajem, prevychova nezabira.
African Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Ježiši, nestraš Už se tedy pídila, co je tak strašně zajímavého na automatickém kalibru, no a já vůl to celé vysvětlil....To vypadá dobře oměrně klasická chronomagorská cesta nic - Tag Heuer - Omega - Rolex -
gougy Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Ježiši, nestraš Už se tedy pídila, co je tak strašně zajímavého na automatickém kalibru, no a já vůl to celé vysvětlil....kdo chce kam...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se