Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kup nieco ine jak hodinky. Naky sperk z materialu co ma rada (zlato striebro perly diamant prsten whatever).

Odesláno

Jak můžeš sakra tohle napsat na hodinkovém fóru?  :lol2:  :cheers:

Kup nieco ine jak hodinky. Naky sperk z materialu co ma rada (zlato striebro perly diamant prsten whatever).

Odesláno
Odesláno

zena a aj jedna kolegyna odkazuju ze su strasne skarede :D ...takze tolko potreh od nas. a obe sa zhodli ze z povodneho vyberu Montblanc. to len tolko k tomu ze nie vzdy ked chlap vybera hodinky podla seba tak sa aj trafi :)  

Odesláno

Jak můžeš sakra tohle napsat na hodinkovém fóru?  :lol2:  :cheers:

Lebo napriek tomu chcem dopriat tvojej milovanej nieco z coho bude mat radost aj ona :)
Odesláno

Pripajam sa, polovicka tiez tvrdi ze Montblanc jednoznacne :) ale ona ma jedneho velkeho favorita, Breitling galactic 41 alebo 36, skoda ze su mimo tvojho rozpoctu. Kazdopadne nech su tam kamienky :) aspon u nas to plati.

post-33015-0-32662300-1425929489_thumb.jpg

Odesláno

No určitě, každopádně jsme spolu přes deset let a ke všemu důležitému již něco hezkého dostala, takže bych nerad aby měla nespočet stejných věcí, které se budou jenom válet v šuplíku. Asi před rokem jí přestala cvakat luneta na Tag Heurech, co ode mě dostala při seznámení. No a před týdnem ji přestal přeskakovat datum, jasné známení na nákup nových hodinek  :clap:

Lebo napriek tomu chcem dopriat tvojej milovanej nieco z coho bude mat radost aj ona :)

Odesláno

Tohle je pecka, ty bych ji potají nosil i já  :lol: Ale drahé, drahé kolego....

Pripajam sa, polovicka tiez tvrdi ze Montblanc jednoznacne :) ale ona ma jedneho velkeho favorita, Breitling galactic 41 alebo 36, skoda ze su mimo tvojho rozpoctu. Kazdopadne nech su tam kamienky :) aspon u nas to plati.

Odesláno

No určitě, každopádně jsme spolu přes deset let a ke všemu důležitému již něco hezkého dostala, takže bych nerad aby měla nespočet stejných věcí, které se budou jenom válet v šuplíku. Asi před rokem jí přestala cvakat luneta na Tag Heurech, co ode mě dostala při seznámení. No a před týdnem ji přestal přeskakovat datum, jasné známení na nákup nových hodinek  :clap:

Tak na tom nieco bude :) suflikove dary urcite nie. Vsimaj si co sleduje na inych zenach, to tiez moze byt napoveda. Ak prva vec na ktoru jej mimovolne padne pohlad ked pozrie na inu zenu su jej hodinky, tak potom je to jasne. :)
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Hodinky jsou na cestě :clap: Všem Vám moc děkuji za postřehy, dostali jste mě do takových nesnazí, že už jsem ke konci nevěděl, zda-li koupit hodinky, šutr nebo prstýnek. Musela přijít na řadu schůze s manželkou a jelikož všechno ode mě již má, konec konců jsme spolu deset let a její Tag Heuer pomalu odchází do hodinkového nebe, rozhodli jsme se pro opravdu pro hodinky. No a protože je to holka skalní, padla jasná volba pro Bondovky, čitelnost, vodotěsnost, quartz no a vlnky se jí také moc líbí  :punk:  Takže ještě jednou díky :cheers:

post-364-0-31343900-1427876748_thumb.jpg

Odesláno

Tak tos mě potěšil! Já jsem teď ženě koupil taky Omega SMP v automatu a v černé keramice 41 mm, nesundá je z ruky. Je naprosto nadšená! Přeju ti, abys to měl stejné! Já z toho mám sám ohromnou radost.

Odesláno

Ježiši, nestraš  :D Už se tedy pídila, co je tak strašně zajímavého na automatickém kalibru, no a já vůl to celé vysvětlil....

To vypadá dobře ;)  oměrně klasická chronomagorská cesta nic - Tag Heuer - Omega - Rolex - :lol2:

Odesláno

Ježiši, nestraš  :D Už se tedy pídila, co je tak strašně zajímavého na automatickém kalibru, no a já vůl to celé vysvětlil....

kdo chce kam... :cheers: :lol2:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...