zarkow Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 No super, posílám gratulaci :-) Poprosil bych o pár dalších fotek
dalajvladan Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Zde nějaké další fotky ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zarkow Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Vypadají prima, šikovné univerzály. Ať ti dobře slouží :-)
Ruiz.aw Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Hodinky s nádherným cifrem ...... a nepřijdou mi uprděný :-)
dalajvladan Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Jsem rád, že se líbí. Mně čím dál víc :-) Rozměry jsou:40 mm pouzdro, když ho měřím diagonálně (tzn. bez toho vystupku naproti korunce). 41 mm s vystupkem bez korunky43.8mm s korunkou48 mm lug to lug
KankX Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 líbí se mi... v ruce jsem je ještě neměl, ale chystám si je někde omrknout na vlastní oko, mám je v užším výběru "oblekovek" co si plánuji pořídit
Messiah Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Vypadaji fakt hezky za ty prachy! Gratuluju ke koupi ať slouží.
Tichus Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Včera jsem je zkoušel, ale nakonec mi přišly přece jenom trochu malé... Na tvojí ruce ale vypadají úplně super, kolik máš zápěstí?... By mě zajímalo, jestli je to jako s p*****rem, že shora vypadá menší (prý) Každopádně moc pěkné!!
dalajvladan Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 No, řemínek mám na nejmenší dírku a obvod je cca 16,5 cm ;-)
tommi Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ahoj, moc hezky, na ruce vypadaj mnohem lip a stylove, nez na ofiko fotkach?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se