Roman-ZA Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 viete sa niekto vysomarit z tych rozmerov? pise priemer a L2L, ale rozmery puzdra neudal. da sa to nejako vyzistit? aby neboli zase velke ako prasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 myslis tie hranace? Szer: 31mm (bez koronki), Wysokość: 9,60mm L2L: 48,5mm Gwarancja komfortu na nadgarstkach o obwodzie od 16cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 jo, presne tie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 tak Poliak mi zase raz pomohol: "Hi,All sizes are detailed described in table on our website:http://vratislavia-watches.com/language/en/avantgarde-sportmecaniquemoderne/ " :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tak uz si mudry jak radio z toho;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Mne sa tie rozmery zdaju jasne, sirka 31, vyska 48,5 a hrubka 9,6, nie?Ja som zobral Avantgarde Moderne cierne. Som zvedavy na to polske Art Deco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak jestli maj skoro pět cenťáků vejšku,tak to bude machrovinka.A teď vážně.Kterej rozměr z toho v ty polštině nechápeš.Kromě toho že ty poslední dva rozměry kolega zřejmě neúmyslně přehodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Tak jestli maj skoro pět cenťáků vejšku,tak to bude machrovinka.A teď vážně.Kterej rozměr z toho v ty polštině nechápeš.Kromě toho že ty poslední dva rozměry kolega zřejmě neúmyslně přehodil.Výškou myšleno L2L- mezi stěžejkami, a to je OK.Jinak Polák jede, modely má pěkné, musím na něj koukat víc, doteď mi tato světová strana hodinařiny utíkala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 L2L rozmer nie je celkom tak rozmer puzdra, aspon podla mna. nozicky predsa musia presahovat puzdro, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Stále dělají radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Jo ty bych bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Jo ty bych bralUž jsem měl slabou chvilku k prodeji, ale žena mě zastavila. Upraveno 11. července 2018 uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 tak když bysis to rozmyslel tak dej vědět :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Zatím opravdu ne. A stejně jsem slíbil předešlému majiteli, že bych prvně kontaktoval jeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 sa to zacina rysovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 (upraveno) zdroj foto FB Upraveno 1. října 2018 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Uz sa na ne tesim. Budem mat presne tieto cierne. Ale ten remienok pojde hned prec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 jj, ten remen mi tam moc neide ... co tam das? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Kedy budu vonku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se