RND Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Rusty si sa nejak rozbehol, co? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ked musis tak musis....su naozaj uzasne...hodili by sa k nim este jedny farebne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak ať netrhám partu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ze ja som tento klub opustal, jak sa divam na tie fotky.. ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Uz som aj ja v ?klube? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Roman: To je tvoja fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 nie, to je z ich FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Tak jsem si prave objednal ty quartzky s tucnakama, tak jsem zvedavej jaky budou. Titanovy hodinky jeste nemam a nedokazal jsem odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 (upraveno) Myslim,ze k nim ide... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2018 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Já myslím že 100% ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Roman: To je tvoja fotka?Ale tieto na stránke nevidím...toto len vyjde ci uz je von a aj vypredané?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Ale tieto na stránke nevidím...toto len vyjde ci uz je von a aj vypredané??zdes: https://vratislavia-watches.com/language/en/avantgarde-sportmecaniquemoderne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 aha to budu asi tie strieborno biele. na foto vyzera ako by bol cifernik cisto biely. preto mi to nebolo jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 (upraveno) tak, tak, konkretne model AVANTGARDE MODERNE Upraveno 30. listopadu 2018 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Za nedlouho začne prodej nových chrono Vratislav. Za mě jsou tyto modely nejvíce povedené, jen škoda, že pouzdra nejsou bronzová ale bude "jen" rose gold PVD. Muj favorit je první varianta, které se líbí vám ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Ještě musím říct, že kromě PVD, mě zklamala luneta, tachymetr by se k hodinkám hodil. Tato mi přijde nic moc, nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 tie horne sa mi pozdavaju viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Líbí se mi oboje. Souhlasím, že tachymetr by byl rozhodně lepší. A u těch prvních bych sjednotil barvu tlačítek s korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Konečně sehnali nějakej tah, teď by to ještě chtělo otočnou lunetu a budou z toho fajn víkendovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se