Roman-ZA Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 (upraveno) Formmeister za 280 EUR, no nekup to Upraveno 3. října 2015 uživatelem Roman-ZA
peetrys Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Ahoj pánové,kdybyste je náhodou chtěli poslat dál, dejte vědět...
brownwld Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Ja dneska nejspis objednam heritage chrono 3 blue, taj uvidime jaky budou
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 http://vratislavia-watches.com/?page_id=7 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Uz su vo vyrobe Zdroj foto: FB stranka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 tak mi dneska dosly heritage chrono 3 blue
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Mesh jim de asi nejlíp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 mi asi trochu hrablo, a to sem je este ani nevytah z krabicky
snake Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Delas si zalohy na leto serife ??? mas to hezky barevny Ale jak me to nijak nebralo-nevypadaj spatne...kdyz bude nalada-pisni jak zpracovani a jaky vubec jsou nazivo
sta Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) mi asi trochu hrablo, a to sem je este ani nevytah z krabicky Na kazdou koncetinu jedny? Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem filo-boxer
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Delas si zalohy na leto serife ??? mas to hezky barevny Ale jak me to nijak nebralo-nevypadaj spatne...kdyz bude nalada-pisni jak zpracovani a jaky vubec jsou nazivo sem este nemel ani cas si je poradne prohlidnout
Dzos Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Mě se líbily, ale nezkousnul jsem tu pevnou lunetu.
Návštěvník Mitak Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Můžete mi někdo prosím popsat, jakým způsobem funguje ten mechaquartz kalibr ?
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Mě se líbily, ale nezkousnul jsem tu pevnou lunetu.tam je pevna luneta? to ani nevim..
vrcan Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 sibir, tak ma napadlo, co stoji viac, jeden link na tah pre rolady, alebo styri vratislavky? :-) zaujima ma ten novy pistolovy model VIS, velmi zaujimava dlc povrchovka.... Koli dialu by som do toho ale nesiel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se