Mikeee Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 (upraveno) Poradte jake hodinky pro kamaradicka, nemam s tim moc zkusenosti, takze bych to nechal na zkusenejsich. (Snad jsem ve spravne sekci) Pouziti: vsude a furt (hodne sport) - co nejmene sundavani. Cena: 5k Kč Bližší popis: -odolnost konstrukce i sklíčka -hodne funkci nejlepe i s tepovkou -pekne na pohled S materialem hodinek a reminku mi pliz poradte...jde o pohodli a odolnost. Dikec moc. PS:Zatim za tuto cenu jsem nasel par modelu Suunto,ale tu znacku neznam ??? Upraveno 29. července 2007 uživatelem Mikeee
PigyCZ Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 (upraveno) se slušnejma se do 5k těžko vejdeš leda nějaké plasťáky Upraveno 30. července 2007 uživatelem PigyCZ
Mikeee Odesláno 30. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Vim,ze 5k neni velka castka a ze pro Vas,kteri v tom mate svou zalibu je dokonce mala...presto pevne verim,ze s vasi pomoci neco vyberu :-) Koukal jsem na hodinky s tepovkou a vyber je asi jen mezi Casio, Suunto a Polar ...Casio se mi nelibi vzhledem, Polar vypada stale ciste sportovne...ty Suunto jsou sportovni,ale maji takovy vice klasicky vzhled a myslim,ze pujdou i k normalnimu obleceni, to si u tech dvou predchozich nedovedu moc predstavit. O Suunto jsem videl nejake prispevky a lide byli spokojeni...mozna jsem nehledal s dostatecnou snahou :-) Ty Suunto se delaji s ruznymi castmi kovovymi nebo plastovymi - kov ma asi jasne prednost,ze? Pak by to relativne neco mohlo snest,kdyz je to urceno na sport,ne? Jake sklicko + je nejaka specialni uprava,aby se neskrabalo?Pokud je vice variant,tak ktere jsou lepsi a ktere horsi? Reminek je u techto hodinek asi jen plastovy nebo textil...to chci nekde zkusit,jak je to pohodlne.Ale jak je to s pocenim a zapachem? Pokud jsem zapomnel pro tento druh pouziti neco podstatneho,klidne me doplnte...ja sam hodinky nosim vyjimecne a to k obleku. Jinak si vystacim s mobilem a radiem... PLIZ NO
Karlos Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Mohu nabídnout Nike - Triax C8 SM0017 001 Nové, nepoužité, dovoz USA http://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/...ce-o873908.html
Karlos Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Případně ještě Timex expedition (barometr, výškoměr, teploměr,...) nebo Nike Oregon
PigyCZ Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 koukni cem, jsou tam nějaké SIGMY
Mike. Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 A co takhle Traser od kubsona? Meric tepu sice nemaji, ale odolne budou.
Mikeee Odesláno 30. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2007 2Karlos: Deuji za nabidku,ale to neni to,co hledam...navic je dulezita i zaruka a pripadna snadna reklamovatelnost. 2PigyCZ: Stale u me ty Suunto vitezi... 2Mike: Vypadaji moc pekne,ale odolnost je jen jedna podminka...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Poradte jake hodinky pro kamaradicka, nemam s tim moc zkusenosti, takze bych to nechal na zkusenejsich. (Snad jsem ve spravne sekci) Pouziti: vsude a furt (hodne sport) - co nejmene sundavani. Cena: 5k Kč Bližší popis: -odolnost konstrukce i sklíčka -hodne funkci nejlepe i s tepovkou -pekne na pohled S materialem hodinek a reminku mi pliz poradte...jde o pohodli a odolnost. Dikec moc. PS:Zatim za tuto cenu jsem nasel par modelu Suunto,ale tu znacku neznam ??? no je to dost malo penazi....
Mike. Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 2 Mikeee: vsak nejsou jen odolne, ale hlavne maji tritiove osvetleni.
NovoCZ Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Projdi si Aukro, tam koupíš s velkýma slevama když se neptáš moc po původu ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Poradte jake hodinky pro kamaradicka, nemam s tim moc zkusenosti, takze bych to nechal na zkusenejsich. (Snad jsem ve spravne sekci) Pouziti: vsude a furt (hodne sport) - co nejmene sundavani. Cena: 5k Kč Bližší popis: -odolnost konstrukce i sklíčka -hodne funkci nejlepe i s tepovkou -pekne na pohled S materialem hodinek a reminku mi pliz poradte...jde o pohodli a odolnost. Dikec moc. PS:Zatim za tuto cenu jsem nasel par modelu Suunto,ale tu znacku neznam ??? ja by som este 2 - 3 litre dosetril a tam uz su aj lepsie moznosti!
Pedro:) Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Přesně taky bych trochu našetřil, tak kolem 8000 se daji sehnat celkem dobrý kousky:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se