Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hezké nedělní ráno,

Velmi dlouho jsem tu nebyl, ale na hodinky jsem nezanevřel.

Chtěl bych si udělat po hodně dlouhé době radost a proto vás prosím o radu.

Mé požadavky:

Vyšší WR min. 200, automat, spíš bez chrona, ocelový tah, velikost tak 42-45 mm, optimální výška tak do 15 mm, zápěstí mám 18,7 cm, bude se jednat o jediné hodinky + Géčka na sport a kolo.

Velmi se mi líbí Omega PO a pokukuji po IWC Aquatimerech, ale nevím jak cena.

Máte ještě nějakou vhodnou alternativu?

Chtěl bych jen, aby je bylo možné koupit zde v Čechách, z důvodu záruky a osobního převzetí.

Jo a rozpočet, tak max. 120 tk. V případě, nějaké výhodné nabídky, bych dal i víc.

Děkuji všem za pomoc.

Honza

Upraveno uživatelem zibarek
Odesláno
  V 15. 3. 2015 v 8:49, Jirka35 napsal:

Ahoj,

napadá mě Omega Seamaster 300 Master co-axial

http://www.omegawatches.com/collection/seamaster/seamaster-300/master-co-axial-41-mm/23330412101001

Proti PO jsou antimagnetické, takže mi víc sedí jako jediné hodinky.

Také jsem se na ně díval, včera jsem byl u Altmana v Plzni, zkoušel jsem si modré Bondovky, ale přišlo mi, že jsou dost malé. Děkuji za návrh, vyzkouším.

Odesláno (upraveno)

Bucherer Patravi nejsou nazivo spatny.. Z tvyho vyberu Omega. No a pak je tu takova jedna moznost, kterou se tady skoro bojim zminit.. zacina to "D", ma to perfektni strojek a koukni do Hasnova vlakna:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Děkuju za příspěvek. Bát se určitě nemusíš, jsem trochu natvrdlej, postni prosím odkaz na vlákno.

V 15. 3. 2015 v 9:15, Micey napsal:

Bucherer Patravi nejsou nazivo spatny.. Z tvyho vyberu Omega. No a pak je tu takova jedna moznost, kterou se tady skoro bojim zminit.. zacina to "D", ma to perfektni strojek a koukni do Hasnova vlakna:)

Odesláno

Jo ty POčka sou super pohodlné hodinky. Sám je mám a můžu jenom doporučit. Zas na druhou stranu je IWC kousek jinde ...
Co se líbí mě je AQUA TERRA 150 M OMEGA CO-AXIAL ANNUAL CALENDAR 43 MM.

Optimálně v limitce s orámovaným datem ...

post-34925-0-75466500-1426621723_thumb.jpg

Odesláno

Vem velké PO 2500 a budeš spokojený. Zbytek peněz můžeš poslat na UNICEF nebo protočit se štětkama - záleží jaký máš moral ;o)

Odesláno

Díky všem přispívajícím. Po dlouhém zvažování a zkoušení jsem se rozhodl trochu pro něco jiného, brzo se pochlubím. Ještě jednou díky. Honza

Odesláno

Díky za odkaz, Hamiltony jsem kdysi měl a velká spokojenost. Trochu mě na nich vadí ta nula na 12. Už mám objednávku a rezervaci na novou akvizici u Altmana v Plzni. Nemůžu se dočkat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...