Přejít na obsah

PRIM F1

Doporučené příspěvky

Návštěvník RaGe
Odesláno

Mám možnost koupit za 500,- tyto Primky, víte někdo něco o této edici ?

post-1632-1185905841.jpg

Návštěvník RaGe
Odesláno
Samozřejmě by musely být v NOS stavu.

Tak to tyhle nejsou :thumbsdown_anim:

• po měsících...
Odesláno
post-1553-1197653058.jpg

Tyto byly nedávno na aukru. Jsou ještě jiné typy, jiné barevné provedení apod. ?

Chci ze zeptat, když je máš takhle pohromadě. Jak máš vpravo dole s Formulí a nad tím ještě jedny s Formulí.

Jsou to ty samé nebo ne??? Já jsem měl pododně jako Ty každé v jiném odstínu, ale jedny jsme prodal, protože jsem usoudil, že jsou jen vybledlé.

Návštěvník tolja
Odesláno
Chci ze zeptat, když je máš takhle pohromadě. Jak máš vpravo dole s Formulí a nad tím ještě jedny s Formulí.

Jsou to ty samé nebo ne??? Já jsem měl pododně jako Ty každé v jiném odstínu, ale jedny jsme prodal, protože jsem usoudil, že jsou jen vybledlé.

jsou dva typy číselníků, světlý a tmavý

Odesláno
:whistling: tak příště už budu chytřejší.

já mám jen dvoje s F1 ;) , ve velmi podobné barvě, odstín na nich bude stejný.

ta fotka je ilustrační z aukra, prodaly se jako celek za 2.908 kč.

• Po letech...
Odesláno

Obnovujem túto starú diskusiu, pretože som naďabil na dvoje hodiniek ktoré sa síce podobajú, ale sú celkom iné.

Prvé majú ciferník podobný Formule, ale nie je tam obrázok autíčka, a púzdro má zacvakávacie dienko a otočnú plastovú lunetu. Strojček má kal. 663.

Sú to vôbec hodiny Formula?

Tie druhé majú ciferník s nápisom F1, je tam obrázok autíčka, to, že je tmavší už viem, ale hlavný rozdiel je v tom, že tento druhý ciferník je asi o 1 mm väčší ako ten prvý

a tým pádom sa nedá vložiť do púzdra tých prvých hodiniek. Vybratie pre uloženie strojčeka F1 má aj iný tvar vybratia v púzdre, na ktoré sadne tento väčší ciferník .

Nejde tam nasadiť plastová luneta z tých prvých Formul. Ide tam nejaká iná? /Púzdro druhých hodiniek / nazvem ich F1 podľa ciferníka / je pri pohľade zhora rovnaké ako u tých prvých,

ale je tam šrobovacie dienko. Strojček má kal 664.

V starších príspevkoch tu vidím F1 aj s lunetou, tak len ticho závidím. Oboje hodiniek som kúpil na burze za 12 EUR.

Takže otázka je, čo to mám za bastle, alebo ako skompletovať Formulu F1 aj s lunetou - ale akou? Má mať púzdro dienko na závit, alebo zaklapávacie ?

Kto poradí?

post-14366-062423100 1335992345.jpg

post-14366-057147300 1335992379.jpg

post-14366-017494600 1335992401.jpg

post-14366-034039000 1335992414.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...