Kasper Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 (upraveno) ballover napsal: Nejsem žádným dlouholetým fajnšmekrem, ale mně se líbí - hlavně v hnědě barvě, špatné nejsou ani ty s kovovým tahem. Už jsou známé ceny? zopar cien... WAV5151.BD0903 - 3900,- EUR WAV5113.FC6231 - 2850,- EUR CAV511A.BA0902 - 3500,- EUR Upraveno 8. ledna 2008 uživatelem Kasper
cigi Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 souhlasím se steelem - vypadá to, že mechanický hodinky začínají přebírat estetiku masových quartzek, tahle carrera není vyjímka.
decebal Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 cigi napsal: souhlasím se steelem - vypadá to, že mechanický hodinky začínají přebírat estetiku masových quartzek, tahle carrera není vyjímka. Jasně kluci, protože se vám to nelíbí, je třeba z toho vyvodit jasný závěr. Blábol Cigi. Mně se líbí.
cigi Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) Decebale, já se schválně ve svém příspěvku vyhnul jakémukoli hodnocení, kde jsi sebral to, že se mi nelíbí? Prostě mi přijde, stejně jako steelovi, že přejímají estetiku citizenů, festin a podobně. Jestli se ti to líbí, tak v poho. Je pravda, že já dávám přednost svébytnějšímu nepřenesenému výrazu, takže bych např. raději ty festiny, když už, ale to nebylo součástí mého příspěvku. Ale teď mě napadá - vždyť on má přeci heuer vlastní quartz kousky podobného ražení! Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem cigi
decebal Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 cigi napsal: Decebale, já se schválně ve svém příspěvku vyhnul jakémukoli hodnocení, kde jsi sebral to, že se mi nelíbí? Prostě mi přijde, stejně jako steelovi, že přejímají estetiku citizenů, festin a podobně. Jestli se ti to líbí, tak v poho. Je pravda, že já dávám přednost svébytnějšímu nepřenesenému výrazu, takže bych např. raději ty festiny, když už, ale to nebylo součástí mého příspěvku. Ale teď mě napadá - vždyť on má přeci heuer vlastní quartz kousky podobného ražení! OK, připouštím, že jsem to vnímal jinak, než bylo myšleno (i když si myslím, že tam jistý despekt bylo cítit ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se