Michal Prosek Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Mohu se vás zeptat jaké máte zkušenosti se Seikama řady 5?Třeba tyto se mi líbí.Díky moc za informace Michal
Honza49 Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Mám je 11 let. Žáden problém. Jsou jenom water rezistant, ale koupu se s nima, nepotápím. Ze začátku chodily tak 30 s denně, nechal jsem je seřídit a teď je seřizuji jenom,když musím opravit datum (méně než 31 dní) Trošku se mi začal roztahovat pádsek přímo u hodinek. Asi by to spravily kleště. Určitě bych si je koupil znova. Honza49
Petr_S Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Pokud řešíš Seika, koukni sem (srovnání cen, dobré fotky): http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES/Sei...oSalesTable.htm
Michal Prosek Odesláno 9. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Petr:Díky moc to je dobrý web,ale ještě existuje spousta jiných designů.Je toho fakt hafo,těch pětek.Ostatní Seiko budu řešit jako upgrade,postupně.Mě se Seiko hrozně líbí.Asi jsem divnej,i když vím že jsou daleko lepší hodinky na světě.Nějakej sentiment zdá se,protže to byly první automaty,které si fóťa koupil za komunistů v Německu.Díky Honza:Ani nevíte jak jste mě potěšil.Hrozně se mi líbí.Mají spoustu skvělých ciferníků.Takové jednoduché,ale krásné hodinky.A levné.Vaše zkušenosti mě přesvědčily....
Jerryl Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Jo seiko je dobrá volba za ty peníze. Mám je taky a spokojenost. Vyber si design, kterej se ti líbí a jdi do toho. Strojky jsou všude stejný. I když to není luxusní značka, tak budeš mít lepší hodinky než 80% lidí v Čechách. Toto forum je dost výjmečný a není reprezentativním vzorkem populace Pokud u tě to chytne, tak stejně nezůstaneš u jedněch.
Michal Prosek Odesláno 10. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2006 Jerryl:Myslím že máš naprostou pravdu.Nebudu se hned od počátku utápět v touhách po IWC.Jinak myslím že vzhledem k počtu mobilů v ČR,budu mít narozdíl od zbývající populace,hodinky na ruce.:-)Už se těším na to tikání.Mějte se fajn a díky Michal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se