Jaem Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Neviem co je viac na smiech - A.) moja cervena kozenna krabicka a v nej Omegy s certifikatmi, kartami, priruckou..., alebo B.) tvoj plysovy medved a v nom skryte "breitlingy". Skusme dat hlasovat. P.S. nepoznam ta a ani ta nechcem spoznat. je mi jedno kto si, tvoje nazory ta dostatocne reprezentuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heim Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Takze uz jednou mi nekdo psal podobne blaboly ze to neni replika ale falzifikat. Takze uvedme to na pravou miru. Falzifikat je neco, co se vydava za original a STOJI stejne jako original. Podminka stejne ceny je jednoznacna! Rplika ci kopie je naopak neco, co vypada jako original a NESTOJI stejne! Prosim vezmete uz konecne navedomi, ze firma rolex muze byt poskozena pouze v pripade, ze se na trhu objevi hodinky rolex a ty se budou prodavat za stejnou cenu a tim dojde k odlivu SKUTECNYCH zakazniku rolexu. Ti kteri kupuji fejky NEJSOU skutecni zakaznici rolexu a tudiz nedochazi k faktickemu poklesu zisku firmy!!! Uz me unavuji ty vecne kecy o kradezich a podobnych nesmyslech. Podivejte se na fakta. Kolika hodinarskym firmam klesl zisk kvuli KOPIIM z ciny? Podminka stejne ceny je tvuj ubohy vymysl. Pokud bys uvazoval o trose osvety, zkus par. 2 zakona 191/1999. Nejsi nijak opravnen posuzovat, zda skutecny vyrobce utrpel skodu. Jedna se totiz o jeho trademark, ktery je jeho vlastnictvim a jediny, kdo s nim muze nakladat je on. Zneuziti ochranne znamky pak stavim na roven kradezi. Uz vubec pak nejsi opravnen stanovovat "spravedlivou cenu" a pod zaminkou neceho takoveho se snazit omluvit kupovani kradeneho zbozi (tohle plati pro Kuklu, ale treba to bude i tobe ku prospechu). Ted to zkusime na tve urovni - ROLEX samozrejme skodu utrpet muze. Napriklad tim, ze jejich hodinky ztrati diky padelani punc exkluzivity a nekteri potencialni zakaznici si je nekoupi, bude-li je mit na ruce kdekdo. Me uz unavuji neustale kecy o vyhodach padelku. Pokud budeme vsichni krast, bude se pak vubec nekdo obtezovat vyrabet originaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Mas pravdu. S bilym cifernikem se delaji jen originaly s arabskymi cislicemi. Nicmene i takove jsou k mani. :-) Je to legracni... Spíš jsem usuzoval ze špatného fontu na datumovce a jinde. Fake vs replika je o autorských právech a o ciozopasení. Mě se taky nelíbí, že hodinky Breitling stojí tak 3-5x víc než by vzhledem k technologii, přímým i nepřímým nákladům měly, ovšem to je úplně jiná písnička. Trochu to chápu, taky nemám peníze na originál takže počkám. Ale jednou je mít budu a pak si originál koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czchoze Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Neviem co je viac na smiech - A.) moja cervena kozenna krabicka a v nej Omegy s certifikatmi, kartami, priruckou..., alebo B.) tvoj plysovy medved a v nom skryte "breitlingy". Skusme dat hlasovat. P.S. nepoznam ta a ani ta nechcem spoznat. je mi jedno kto si, tvoje nazory ta dostatocne reprezentuju. 1) te musim vyvezt z omylu. Breitling neni nic pro me... Tohle zavazi nenosim. 2) tvoja cervena kozenna krabicka s certifikatmi, kartami, priruckou... stoji cca 45 USD. Chces jeste jednu :-))) Ty breitlingy na obrazku nejsou moje... Ja nosim PRIM spartak 40. Psal jsem ze jsi k smichu, uz jen proto, ze kdyz napisu o replikach automaticky me zaradis mezi ty, kdo s nima chodi na ruce a chlubi se tim, ze maji omegy :-))) No hold je to tak, ze jsi obycejny fundamentalista. Potrebujes lidi skatulkovat. Jsi proste kaspar s velmi rozvinutym socialnim citenim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Mas pravdu. Dvojka v datumovce je vice kulata. Cifernik je vsak potisten spravne. Vetsi zavada je to, ze tento model se vyrabi jen s potiskem arabskymi cislicemi. Vice neposuzuji, protoze breitling me vubec nezajima. Nebudu polemizovat o stanovovani ceny jakehokoliv zbozi, protoze jsem presvedcen, ze je stanovena trzne a tedy spravedlive. To ze nemas penize na original je mi lito, ale nezbyva nez setrit :-) nebo trochu zapracovat a zvysit socialni postaveni. Jinak te musim pochvalit, ze nejsi "chronoterorista" a da se s tebou bavit Takova technicka debata je lepsi nez urazeni a nadavani... Socialni postaveni, fjůůůů. No bohužel se léta angažuji v oboru a v pozici, která není úplně nej, co se týká vize milionářské penze Takže budu muset bohužel každý večer okrást moje malé milé dětičky o čokoládu a pribiňáka a šoupnout penízky do prasátka. Tržní cena je výraz, na který je nutno nahlížet s ohledem na lokalitu. Tedy viděno očima švýcara např. v mém postavení, Navitimery nejsou drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 czchose: Ze ti to vubec stoji za to se tady s nima jeste porad handrkovat. Divim, se ze ti ktere nezajima technicka stranka replik sem na Cinske vlakno porad lezou a kritizujou. Mam novy, krasny prirustek ve sbirce, jedna se o Breitling Navitimer, model z 99teho s ciferniky na 12-9-6. Prekrasny kousek se strojkem A7750b1, tedy nejnovejsim chronografem z Azijske produkce. Tento model ma dokonce oboustranny antireflex coating takze to vypada jako by se clovek mohl dotknout ciferniku. Ja velke hodinky miluju, proto mam vetsinou letecke hodinky, panerai, nebo cokoli s prumerem minimalne nad 42mm. Jedna se o nejnovejsi revizi tohoto modelu, ktery distribuuje Ruby a ani Andrew ci Joshua ho jeste nemaji v nabidce, i kdyz je to jen otazkou casu. Fotografie uz radeji ani neprikladam... Kuklo, vlákno čínské hodinky vzniklo kvůli originálním čínským hodinkám, ne kvůli padělkům švýcarských hodinek, už to pochop konečně. Já bych se strašně rád podíval na nějakou kvalitní čínskou značku, která má dizajnéra hodného práce na hodinkách, namísto pseudokvalitního braku čítajícího milion ošklivostí. Zatím jsem bohužel skoro nic pěkného a uceleného neviděl. Něco obšlehnout umí každej trouba, přesto opajcovat hodinky trvalo ťamanům dlouhé roky. Jsou sice úžasně šikovní cokoliv ukrást, ovšem za 20 let se nenaučili okopírovat hodinky k nerozeznání( to mi přijde jako největší prdel z toho všeho). Pokud by se čínská produkce zaměřila na výrobu vlastních hodinek za rozumnou cenu se slušným dizajnem, provedením jakým cituješ, zavedli by si nějakou značku a budovali jméno, (dovedu si představit že by zaujali i cenou) tak tady bude jistě mnoho jejich fanoušků. Chápeš doufám co jsem tím chtěl říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czchoze Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Socialni postaveni, fjůůůů. No bohužel se léta angažuji v oboru a v pozici, která není úplně nej, co se týká vize milionářské penze Takže budu muset bohužel každý večer okrást moje malé milé dětičky o čokoládu a pribiňáka a šoupnout penízky do prasátka. Tržní cena je výraz, na který je nutno nahlížet s ohledem na lokalitu. Tedy viděno očima švýcara např. v mém postavení, Navitimery nejsou drahé. No ten vyraz socialni postaveni se ted s velkou oblibou pouziva Tady v diskusi jsem uz nekolikrat byl pasovan do pozice socky Prijde mi to komicke... No ono videno ocima svycara bych ja uz mel 2 southforky a 5 rolsu vzhledem ke sve profesi Je to do jiste miry relativni, ale ropa stoji taky pro nas stejne jako pro svycary tak coby ne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heim Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Kuklo, vlákno čínské hodinky vzniklo kvůli originálním čínským hodinkám, ne kvůli padělkům švýcarských hodinek, už to pochop konečně. Já bych se strašně rád podíval na nějakou kvalitní čínskou značku, která má dizajnéra hodného práce na hodinkách, namísto pseudokvalitního braku čítajícího milion ošklivostí. Zatím jsem bohužel skoro nic pěkného a uceleného neviděl. Něco obšlehnout umí každej trouba, přesto opajcovat hodinky trvalo ťamanům dlouhé roky. Jsou sice úžasně šikovní cokoliv ukrást, ovšem za 20 let se nenaučili okopírovat hodinky k nerozeznání( to mi přijde jako největší prdel z toho všeho). Pokud by se čínská produkce zaměřila na výrobu vlastních hodinek za rozumnou cenu se slušným dizajnem, provedením jakým cituješ, zavedli by si nějakou značku a budovali jméno, (dovedu si představit že by zaujali i cenou) tak tady bude jistě mnoho jejich fanoušků. Chápeš doufám co jsem tím chtěl říct. Sakra, byls rychlejsi, chtel jsem odpovedet na ty ***** to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 No ten vyraz socialni postaveni se ted s velkou oblibou pouziva Tady v diskusi jsem uz nekolikrat byl pasovan do pozice socky Prijde mi to komicke... No ono videno ocima svycara bych ja uz mel 2 southforky a 5 rolsu vzhledem ke sve profesi Je to do jiste miry relativni, ale ropa stoji taky pro nas stejne jako pro svycary tak coby ne hodinky Možná jsi mě přesně nepochopil, švýcar zajde do krámu a koupí si za 5000,-euro(čti 140 000 korun) hodinky. Já zajdu do krámu a koupím si za 140 000,-korun (čti 5000 euro) hodinky. Není to tak přesně, ovšem ten rozdíl z toho snad každý pochopí. Je to prostě pro každého jinak, ne že jsme na tom stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Mily pedro, svet fake hodinek se vyvinul nekam uplne jinam, nez si 99.99% lidi vubec mysli. Stejne procento techto lidi vubec fake nepozna. Seriova cisla i hologramy jsou naprostou samozrejmosti. Zdobene mustky strojku, rytiny a pod. Vse ve vysoke kvalite. Strojky Valjoux, lemania, unitas, ETA... Co vice dodat. Je to fake, Ovsem za 5 litru mas kvalitnejsi hodinky s mnohem kvalitnejsim strojkem nez quarzove citizeny ci seika a podobne znacky... Je to svet sam pro sebe. Nevim co si vsichni zde v diskusi myslite o tom jak padelek vypada, ale co rikate treba tyhle breitlingy? Je to original nebo replika? Správně jsi napsal, že je to SVĚT SÁM PRO SEBE. Takže v tom světě zůstaň a pořád nám ho necpi. Platí to jak pro tebe, tak i pro Kuklu. A jestli jste jedna osoba, tak to pro vás platí tuplem. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Také bych se přimlouval, aby tady vyznavači fake přestali blbnout. Každý ať si pajcuje co hrdlo ráčí, ale ať potom výsledek svého snažení nevydává za výrobek někoho jiného. Replika se stává padělkem použitím loga a názvu originálního výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czchoze Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Také bych se přimlouval, aby tady vyznavači fake přestali blbnout. Každý ať si pajcuje co hrdlo ráčí, ale ať potom výsledek svého snažení nevydává za výrobek někoho jiného. Replika se stává padělkem použitím loga a názvu originálního výrobce. Nic proti, ale kouknul ses jak se vlakno jmenuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Nedekuj a jdi do PRDELE. Kde jsem napsal neco o tom, ze to nekomu cpu ty blbej kretene! Uz toho mam fakt dost. Opet jeden zaslepeny pitomec, co si mysli, ze kdyz se objevi v diskusi KONSTATOVANI tak ze je to REKLAMA. To jsou dve rozdilne veci hnupe. Ja nikomu nic necpu. řekl bych,že jsi to trochu přehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Viem,že ma do toho nič,ale bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Nedekuj a jdi do PRDELE. Kde jsem napsal neco o tom, ze to nekomu cpu ty blbej kretene! Uz toho mam fakt dost. Opet jeden zaslepeny pitomec, co si mysli, ze kdyz se objevi v diskusi KONSTATOVANI tak ze je to REKLAMA. To jsou dve rozdilne veci hnupe. Ja nikomu nic necpu. I počal charakter a intelekt příznivců replik pomalu vyplouvat na povrch Můj předešlý příspěvek byl slušný. Tvůj již nikoliv. Nicméně, budu trpělivý a dám ti příměr, který snad pochopíš. A pak budu kanonizován za svoji svatou trpělivost Tak, jako nebude vítán neonacista na fóru afroameričanů a třeba anarchista na fóru slušných pracovitých lidí, tak nejsi ty vítán zde. Respektive ty ano, leč tvoje plamenná obhajoba faků nikoliv. Prostě zde není na dadaistické vychvalování faků nikdo příliš zvědav. Už to není ani vtipné. Pochopils nebo se opět dočkám nějakého vulgarismus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 nechajte ich... blahoslavení chudobní duchom... radsej budem "fundamentalista" a budem mat jedny poriadne hodinky na ruke, ako 7 ko..tin (prepacte, ale vhodnejsie slovo ma nenapada) na policke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czchoze Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 řekl bych,že jsi to trochu přehnal Nejsem si vedom ze bych neco prehnal... Pokud nekdo neni schopen rozlisit mezi REKLAMOU na nejake zbozi a mezi zpravou o tomto zbozi, tak to musi proste byt hlupak. Tim to hasne. Ja jsem jeste nikomu nikdy zadnou repliku nenabidl. Tak proc mi tady nekteri pitomci stale podsouvaji, ze je nosim, nabizim, delam reklamu a podobne? Ze by to byli bezmozci? Nebo emoce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czchoze Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 I počal charakter a intelekt příznivců replik pomalu vyplouvat na povrch Můj předešlý příspěvek byl slušný. Tvůj již nikoliv. Nicméně, budu trpělivý a dám ti příměr, který snad pochopíš. A pak budu kanonizován za svoji svatou trpělivost Tak, jako nebude vítán neonacista na fóru afroameričanů a třeba anarchista na fóru slušných pracovitých lidí, tak nejsi ty vítán zde. Respektive ty ano, leč tvoje plamenná obhajoba faků nikoliv. Prostě zde není na dadaistické vychvalování faků nikdo příliš zvědav. Už to není ani vtipné. Pochopils nebo se opět dočkám nějakého vulgarismus? Ja chapu o co ti jde. Ale precetl sis nazev vlakna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Nejsem si vedom ze bych neco prehnal... Pokud nekdo neni schopen rozlisit mezi REKLAMOU na nejake zbozi a mezi zpravou o tomto zbozi, tak to musi proste byt hlupak. Tim to hasne. Ja jsem jeste nikomu nikdy zadnou repliku nenabidl. Tak proc mi tady nekteri pitomci stale podsouvaji, ze je nosim, nabizim, delam reklamu a podobne? Ze by to byli bezmozci? Nebo emoce? Nic z toho, co jsi zde vyjmenoval (nošení, nabízení a reklama) jsem nenapsal. Jen jsem reagoval na tvá slova, že je to "svět sám pro sebe". Ano, je. A 99% lidí zde tento svět nezajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2007 Nejsem si vedom ze bych neco prehnal... Pokud nekdo neni schopen rozlisit mezi REKLAMOU na nejake zbozi a mezi zpravou o tomto zbozi, tak to musi proste byt hlupak. Tim to hasne. Ja jsem jeste nikomu nikdy zadnou repliku nenabidl. Tak proc mi tady nekteri pitomci stale podsouvaji, ze je nosim, nabizim, delam reklamu a podobne? Ze by to byli bezmozci? Nebo emoce? nejedná se mi o to co píšeš - piš si co chceš je to koneckonců prezentace tvojí osoby,ale slova jako prdel-kretén atd. se tu opravdu nepěstují a pokud máš pocit,že ten dotyčný to skutečně je tak to napiš jinak a slušně eventuálně použij PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.