Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyto Omegy to je můj sen...parádní .

Dakujem, sny si treba plnit :-)

Ty omegy jsou uplne nejlepsi:) psal jsem jeziskovi a zase je asi donesl k sousedum :)

Asi si mu napisal blbu adresu:-))) tento rok musis viac posluchat a uvidis urcite sa dockas:-)

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Seiko v plnej krase

Na te fotce se ti ty Seika opravdu podařilo skvěle zachytit, paráda, zase na ně dostávám chuť už po x-té :)

Odesláno

Asi si mu napisal blbu adresu:-))) tento rok musis viac posluchat a uvidis urcite sa dockas:-)

Tak dobře budu ti věřit:) jinak můžeš mi povědět, kolik se pohybuje prodejní hodnota asi? Myslím použitých:)

Odesláno

Na te fotce se ti ty Seika opravdu podařilo skvěle zachytit, paráda, zase na ně dostávám chuť už po x-té :)

Bellsi dakujem ale nezabudni ze tam nemam hardlex ale safir preto to tak krasne ukazalo:-)

Tak dobře budu ti věřit:) jinak můžeš mi povědět, kolik se pohybuje prodejní hodnota asi? Myslím použitých:)

Verit urcite treba:-) a cena? Skus pozerat predajnu sekciu sem tam ich niekto predava, tu ich na magu kupis lacnejsie, na chrono24 sa predavaju cca od 56 do 94 co uz je masaker:-) skus popozerat

Odesláno

Bellsi dakujem ale nezabudni ze tam nemam hardlex ale safir preto to tak krasne ukazalo:-)

Je mi to jasné, sám jsem na jedněch SKX měl safír a ty hodinky to hodně zvedne, ještě plastické indexy a jsou dokonalé. Chválil jsem fotku jako takovou, protože tam právě ten safír opravdu pěkně vyniká a líbí se mi ten přechod, kdy jde ze slabší modré, až po opravdu sytou, to se povedlo.

Odesláno

Mal si a pozeram ze na leto uz ich v predstihu opat zhanas:-) mozno v buducnu vymenim ten cifernik ako pises zatial mi to takto vyhovuje:-)

Odesláno

Tak jak se to vezme, není to tak, že bych je vysloveně sháněl, ale kdyby to šlo skrze výměnu, tak proč ne. Na léto a koupání jsou ideální, člověk se o ně nemusí ani bát, protože jsou to hodinky za pár šupů a to, co od nich člověk čeká, to i splní, jsou to prostě pracanti, jak má být.

Odesláno

Presne preto som ich kupil aj ja idealne hodinky na kupanie a pre mna idealne aj do prace splnaju vsetko :-) a fakt za tie prachy je to ideal na kazdodenne pouzivanie no mohli by tam davat namiesto toho hardlexu safir uz vo vyrobe, mne sa ten hardlex podarilo dojebat hned po tyzdni, je pravda ze som z nima rezal zelezo a ostali mi skle stopy od uhlikov:-) ale aj tak som myslel ze hardlex vydrzi viac:-)

Inak maxi spokojnost z SKX

Odesláno

Ty omegy jsou uplne nejlepsi:) psal jsem jeziskovi a zase je asi donesl k sousedum :)

Jdeš na to špatně, můj malej syn po Vánocích prohlásil něco jako: "...no jasně, že jsem to dostal, vždyť jsem si to u Ježíška objednal!"

Odesláno

Zatial nikto neboli este na poriadnom servise teraz maju 4,5 roku takze do roka ich servis caka a ano planujem ich dat do povodneho stavu vies poradit kam s nima ked pride cas?

Odesláno

Proc mi to pises do SZ? Od ceho je forum? Ja rikam, ze vypadaj ozuzlany, to z toho milionu tvych fotek vidim denne. Vim jak maji vypadat, kdyz je pouzdro nove, mam je doma. Ty tvy nemaji jakoby hrany, nerikam zes to delal ty. Nebo je mas od novych? Lestit to unipol pastou, ok, tvoje vec, ale original tah je vic matny, do brusu. Kontrast brus/lesk na pouzdru se taky vytratil.  Mels to vzit aspon houbou na nadobi na tahu. Ale je to kazdeho vec, kdyz se ti to tak libi, no prob. Ale vypada to pak trochu lacine, promin. Profi servis je u AD, me dela Dusak v Praze a delaj to dobre. Jinak jsou to pekny hodinky, souhlas, mam je sam 7 let nebo kolik. Zajimavy je, za na rozdil od SMP s 1120 jeste nepotrebovaly servis, jdou stale v COSC. Asi koaxialni zazrak. To SMP byly uz 2x v laznich. At se dari.

Odesláno

Mas pravdu hrany su trosku ako to pises ozuzlany:-) mne to az tak nevadi, ked pojdu na servis tak ich necham cele prelestit a chcel so sa opytat u Dusaka ako dlho by to trvalo?myslim to prelestenie, budem v maji v Prahe tak snad by som ich tam odniesol. Aj ja musim pochvalit ich presnost tiez idu v COSC:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...