Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja fotim 5Skom zatial som spokojny, ked mi bude koncit pausal tak zoberiem 5SE ta velkost mi je srdcu blizsia nez 6 tkove ufony a to nehovrim o 6S to uz je riadna panvica:-) Ondro ja len dobre ti chcem:-D joke:-)))

Odesláno (upraveno)
  V 27. 5. 2016 v 17:48, ave1112 napsal:

Jasne mne to nevadi:-) dobry vyber, tak a naco cakas?, ked na ne mas tak ich bez kupit, su to perfektne hodinky :-)

Len pre dvoma tyzdnami som si kupil nove Steiny - potreboval som jedny otlkacky na plachetnicu. No a este sa doma celkom neupokojila situacia a obavam sa, ze kupa sest az osemnasobne drahsich bondoviek by sposobila mensie tsunami  :giljotiini: .    Usudil som ,ze bude rozumnejsie chvilu pockat...  :cool02:

Tvoje POcka su mega !!!

Upraveno uživatelem Mariner
Odesláno

Nejak si to doma musis oddovodnit aby nebol ohen na streche, ma manzelka, priatelka predstavu kolko stoja take hodinky?:-) proste musis nieco vymysliet a nejak to na nu zahrat, trebars ju niecim obdaruj;-) a samozrejme dakujem:-)

Odesláno (upraveno)
  V 28. 5. 2016 v 9:09, ave1112 napsal:

Nejak si to doma musis oddovodnit aby nebol ohen na streche, ma manzelka, priatelka predstavu kolko stoja take hodinky?:-) proste musis nieco vymysliet a nejak to na nu zahrat, trebars ju niecim obdaruj;-) a samozrejme dakujem:-)

Moja manzelka nema ani sajnu o cenach hodiniek - Steiny, Omegy - vsetko jedno. Pre nu su to len "dalsie blbe hodinky" :bangin: . Lenze neschvaleny vydavok vo vyske ceny novych bondoviek by jej orliemu zraku isto neusiel. Taky pohyb v banke by zaregistrovala a "mimorozpoctove" zdroje som nedavno vyhodne investoval do inych hraciciek. bohuzial chronomagoria nie je moja jedina diagnoza...  :cool02: . bude to musiet chvilu pockat. Ale ved cim dlhsie sa clovek na nieco tesi, tym vacsia radost, no nie?

Btw aku mas ruku? Nie su tie POcka predsa len trochu velke?  

Odesláno
  V 27. 5. 2016 v 18:22, AndyAaron napsal:

Na Jomashopu jsou ted cerne v akci za 2695usd. Link jsem daval do prislusneho vlakna

Toto nie je zla info...  :cheers: . a kde je to prislusne vlakno? este sa tu moc neorientujem...

Odesláno
  V 28. 5. 2016 v 19:29, Mariner napsal:

Toto nie je zla info... :cheers: . a kde je to prislusne vlakno? este sa tu moc neorientujem...

Vlakno se jmenuje "Co je kde na prodej a za kolik". Jsem na mobilu, takze se mi blbe dava odkaz, ale nemel by byt problem ho dohledat
Odesláno (upraveno)
  V 28. 5. 2016 v 19:29, Mariner napsal:

Toto nie je zla info...  :cheers: . a kde je to prislusne vlakno? este sa tu moc neorientujem...

Fakt t!!!! 2.695,- zelenych je... pockat... cca 2.400,- evri.. To je super cena. Na Amazone su za 3.500,-. Je ten jomashop overeny? pocujem o nom prvy krat..

Odesláno
  V 28. 5. 2016 v 19:21, Mariner napsal:

Moja manzelka nema ani sajnu o cenach hodiniek - Steiny, Omegy - vsetko jedno. Pre nu su to len "dalsie blbe hodinky" :bangin: . Lenze neschvaleny vydavok vo vyske ceny novych bondoviek by jej orliemu zraku isto neusiel. Taky pohyb v banke by zaregistrovala a "mimorozpoctove" zdroje som nedavno vyhodne investoval do inych hraciciek. bohuzial chronomagoria nie je moja jedina diagnoza...  :cool02: . bude to musiet chvilu pockat. Ale ved cim dlhsie sa clovek na nieco tesi, tym vacsia radost, no nie?

Btw aku mas ruku? Nie su tie POcka predsa len trochu velke?  

To chapem nieje to malo penazi, no raz si ich urcite kupis;-) presne ako pises to cakanie potom stoji za to to poznam z vlastnej skusenosti:-) ruku mam 17cm a ono sa to mozno trochu zda ze su velke, inak mne pridu akurat:-) proste ja mam rad vetsie hodinky vies ako to chodi niekto ma rad mensie niekto vecsie je to myslim na kazdom z nas co nosi na ruke:-)
Odesláno
  V 28. 5. 2016 v 19:44, Mariner napsal:

Fakt t!!!! 2.695,- zelenych je... pockat... cca 2.400,- evri.. To je super cena. Na Amazone su za 3.500,-. Je ten jomashop overeny? pocujem o nom prvy krat..

Overeny je, ale je to sedy prodejce, takze s tim musis pocitat. Prijdou ti tedy s nepotvrzenym zarucakem a reklamace jen pres ne nebo pak leda servis za vlastni. Jsou v USA, takze pripocti 21% dph a cca 500 za celni rizeni.

Vse ma sve plusy a minusy. Pokud se ti to vyplati, tak smele do toho. Jestli mas jeste neco, tak SZ, at to tu Avemu neplevelime

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...