Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ZLOjasna: Nějak jsem nepochopil, proč řešíš ověření pravosti, když hned píšeš , ža za originalitu ručíš....

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na nožce z vnitřní strany. Na fotce nejde vidět. Pár postů zpět je link na můj inzerát a v tom inzerátu je foto dýnka kde je sériové číslo částečně zakryté černým obdélníkem tak mrkni kde to je. Jsem na mobilu jinak bych tu fotku rovnou postnul sem :)

Odesláno

ešte dotaz: na fotkách čo som dal sem hodinky nemajú kovový rámik okolo indexov, to je ok? na nete májú niektoré kovový rámik a niektore nie okolo indexov tak neviem...

Odesláno

"k hodinkám sú certifikáty,  original omega puzdro. Krabicu nie. Hodinky som dostal od firmy pre ktoru robim. Inac hodinky boli nedavnu na preventivnu prehliatku v omege. Vsetko ok,slape ako Svajciarke hodinky. Neveim ako je to na Slovensku, ale vo Svajci mi servis robia bezplatne

prodávající pracuje u Omegy? ;)

Jinak z fotek asi OK, jsou to původní quartz Bondovky, pěkné hodinky a dost vyleštěné. Orámování indexů má až další generace. Fotky papírů by se samozřejmě hodily taky. 

Odesláno

Ešte taká jedna hlúpa otázka koľko dielikov má plný tah? resp akú by mal mať dĺžku aspoň odhadom? 

zajtra budem mať hodinky v rukách a nerád by som prehlúpil :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...