Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To není sranda :D. Dostal jsem nečekané prémie tak jsem je chtěl investovat. :D a zaujali mě tyto: http://www.chronoshop.cz/archimede-deck-watch/archimede-deckwatch-a-bila - ale cenově jsou fakt příliš, tak jsem chvilku hledal a tyhle Steinharty jsou takřka stejné. 

Nějaký jiný typ na tento design?

Jinak stále počítám s tím, že když se mi budou ty Laco Marine Valencia líbit tak je vezmu :)

Jinak pánové - můžete mě odkázat na nějaké podobné hodinky v této cenovce? :D doba doručení na chronshopu je měsíc :D

Odesláno

Ještě jestli mě můžete odkázat tady na forum, kde bych se dočetl na základní rozdíl mezi Automaty auto vs nátah. (Vysvětlení, že jedno se natahuje pohybem ruky a druhé ručně - chápu :) ) Víc do detailu, benefity jednoho a druhého.

Děkuji moc pánové.

Odesláno

Ještě jestli mě můžete odkázat tady na forum, kde bych se dočetl na základní rozdíl mezi Automaty auto vs nátah. (Vysvětlení, že jedno se natahuje pohybem ruky a druhé ručně - chápu :) ) Víc do detailu, benefity jednoho a druhého.

Děkuji moc pánové.

Hele, ne, ze bych nerad pomahal, ale zkus se taky zapojit ;-) Co te konkretne zajima?

Tady je vlakno, kde resi stejnou otazku: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27703-automaty-nebo-natahovac%C3%AD/

Tady je vlakno, kde resi natazenost mechanickych hodinek http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50066-jak-poznat-kdy-jsou-mechaniky-plne-natazeny/

Dale kdyz zadas do google tohle: "automaty vs manualni natah" tak ti vyjede spousta odkazu i na jina fora, ovsem nechci odtud na ne odkazovat.

Co se tyka dalsich navrhu na podobne hodinky, tak tady uz moc slouzit nemuzu. Kdyz uz jsi ale zvedl cenu, tak prvni, na co bych se dival jsou nejake Hamiltony (Khaki Field, Jazzmaster apod.). Cerina dal nabizi radu DS Podium v automatu bez chronografu za podobne penize, mozna neco od Tissot. Orient Star taky nejsou spatne - je to vyssi rada Orientu.

Odesláno

Pánové, děkuji za odpovědi. Přesně něco takového jsem hledal. Šlo mi o to zjisti proč jsou manuální nátahy dražší než klasika.

Jinak to ve mě docela vře - vzhledem k tomu, že můj původní limit byl 7 000,- teď jsem si objednal hodinky za 8 500 ,- a pokukuji po hodinkách mezi 12-15 k - masakr.

Upřímně doufám, že se mi budou ty Laco líbit :D

Jinak škoda, že skončila aukce na Stowa Antea Museum (jen ta velikost by na mě byla asi malá). Líbí se mi větší hodinky.

Odesláno

A pánové - kdyby se mnou nešla nakupovat přítelkyně tak bych se asi nechal zlomit k těmto: Archimede Klassik 42 Guilloch.

Snad půjde semnou a udrží mě na uzdě :D

Odesláno (upraveno)

Stylově by se k nim moc nehodil...

Navíc origo asi žádnej nebude, takže leda něco od třetích stran a tam buď bez koncovek, nebo zkoušet a doufat, že něco bude sedět až k pouzdru. Já bych se na klasickej náramek vykašlal. Maximálně tak nějakej mesh, ten by asi ještě šel.

Marine_Chrono_6.jpg

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Takoveto hodinky jsou fakt hezci na kuzi. Pokud budes chtit nejakou zmenu, tak muzes zkouset strida barvy a provedeni reminku (pilotni, krokous, hladky, derovany atd.), ale na tah bych je asi necpal...

Odesláno

Pánové - je to tady!!!

Včera jsem si vyzvedl hodinky! Krásné unikátní!

Dnes se můžete těšit na fotografie :)

Odesláno

Otázečka: Mám v plánu dokoupit si nějaký pásek - nevíte o nějakém obchodě v (nejlépe v Praze), kde by se dali koupit kvalitní řemeny. Strapshop je sice fajn - ale nechci kupovat naslepo. Jinak jak zjistím, který pásek je pro mé hodinky vhodný? Mám sledovat pouze rozteč nožiček a délku pásku? Btw, jak se počítá délka pásku? Je zde nějaké pravidlo jako pro nákup klasického pásku?

Moc děkuji

Odesláno

Otázečka: Mám v plánu dokoupit si nějaký pásek - nevíte o nějakém obchodě v (nejlépe v Praze), kde by se dali koupit kvalitní řemeny. Strapshop je sice fajn - ale nechci kupovat naslepo. Jinak jak zjistím, který pásek je pro mé hodinky vhodný? Mám sledovat pouze rozteč nožiček a délku pásku? Btw, jak se počítá délka pásku? Je zde nějaké pravidlo jako pro nákup klasického pásku?

Moc děkuji

Na pasku te hlavne zajima roztec nozicek (je to tak spravne cesky? anglicky lug width), aby pasek nebyl moc sirokej a ty jsi ho tam nacpal, nebo moc uzkej, takze by tam "plandal". Pokud jde o delku, tak bych si zmeril obvod zapesti a dle toho muzes soudit. Pokud ovsem nemas nejakou nestandardne tenkou nebo naopak silnou ruku, tak standardni pasky by ti mely sedet, delaji se pak jeste prodlouzene verze. V Praze ti prodejce neporadim, ale rekl bych si, ze by nejake pasky na vyber meli mit snad v kazdem hodinarstvi, napr. v nakupnich centrech, ne?

Odesláno

No standartní originální pásek, který mám na těchto hodinkách zapínám na první (max utažení) dirce. Obvykle volím prostřední tj. 3 z 5. 

Je mi jasný, že pásek koupám takřka všude, ale na hodně místech se snaží lidi voxxxjebat a nabízejí echt kožená pásky, které s kůží mají jen pramálo společného. (Na jedny hodinky jsem koupil pravý kožený pásek, z teletiny a na druhé straně bylo napsáno genuine leather - nemilé zjištění.)

Jinak se mi líbí motýlí spona - chtěl bych vyzkoušet, co si o tom myslíte?

Odesláno (upraveno)

...Na jedny hodinky jsem koupil pravý kožený pásek, z teletiny a na druhé straně bylo napsáno genuine leather - nemilé zjištění...

Lol wut? Genuine leather znamená, že je to z pravý kůže, takže to "nemilé zjištění" moc nechápu.

Motýlovou sponu bych bral spíš na oblekovky, ale proti gustu...

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Ja jo, tohle se casto pouziva jako oznaceni odpadu. Proste rozemleta kuze, zbytky a hruza slepena dohromady. Sice tam je treba 90%kuze, ale jaky...

Odesláno

To, že se to označení píše i na šity, neznamená, že všechno s nápisem genuine leather je šit. Je to jednoduše jen označení toho, že je výrobek udělanej z pravý kůže, nikoli syntetický.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...