Cleric Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Dobré ranko všem. Chtěl bych se touto cestou zeptat na váš názor na tuto značku. Je tam pár modelů co by se mi líbilo Odkaz na hodinky. ...http://www.hodinky.cz/sector/ Díky za poznatky. Sent from phablet
warann Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Dlouho jsem je neviděl, dříve se mi některý jejich sportovní modely (takový už zřejmě ani nemají) docela líbily. Teď to vypadá jak dvojče Festiny.
Skopky-Sonny Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Sector byl driv "swiss made", nebo mel aspon nejaky modely. Myslim ze i dneska se u nich da najit zepar drazsich kusu.
Cleric Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Tak to jsem velice rád že je to takto známa značka. Jen si něco tedka vybrat. Mam tam dva nebo tři horké kandidáty. Sent from phablet
honza71 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Velmi popularni znacka mezi Italy :-)Zpravidla je to velky a hodne se to blejska ;-)
Jenikec Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Mám malý a vůbec se neblejskaj, jsou v hliníku. Svýho času jsem je miloval. Prostě oběť reklamy, David Křížek s nimi přeplul Atlantik na katamaránu vlastní výroby a já je prostě musel mít. Ale svůj účel splnili a nyní odpočívají v krabičce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se