Návštěvník Snow Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 BALL Watch Engineer Hydrocarbon Aero GMT Technical detailsModel: Engineer Hydrocarbon Aero GMT Automatic SeriesModel Number: DG2016A-SCJ-BK | DG2016A-PCJ-BKMovementAutomatic caliber BALL RR1201-CChronometer certified COSCFunctionsLuminous second time zone indicationHours, minutes, sweep seconds and dateCaseStainless steel? 42mm, height 13.85mmTop sapphire bidirectional rotating bezel with micro gas tubes for night reading capabilityAnti-reflective sapphire crystalPatented crown protection systemShock resistant to 7,500GsAnti-magnetic to 4,800A/mWater resistant to 300m/1,000ftDialBlack43 micro gas tubes on hour, minute, second time zone hands, dial and bezel for night reading capabilityBandTapered stainless steel bracelet with patented folding buckle & extension system or rubber strap with standard buckle zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/03/ball-watch-engineer-hydrocarbon-aero-gmt.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Kdyby mely potapecskou lunetu, tak by nemely chybu. Takhle naopak musim rict, ze za mne jsou to hodinky o nicem. Myslim ze tohle nejsou pilotky, 3 casove pasma podle me nejsou nutne. Posledni dobou se tohle zacina objevovat na vylozene potapecskych hodinkach vic a vic (napr. Omega Planet Ocean GMT) a uplne to ty hodinky v mych ocich zabiji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tak za mne je tam spatne ta ochrana korunky, tlaci me to do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Projel jsem si ted Ball web a vcetne tohoto modelu je v rade Hydrocarbon celkem 5 GMT modelu a ani jeden nema 0-60 lunetu. Ball sice nazyva tuhle radu Ultimate Explorer?s Watch a nemluvi vylozene o potapecskych hodinkach, ale ze ani jeden z 5 GMT modelu nema potapecskou lunetu je dost velka skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Za mně jsou prostě parádní a povedené. To Tano: Tyhle hodinky jsou orientovány na pravou ruku, tam ochrana korunky nevadí.To Kloubik: Proč by měly GMT hodinky mít potapěčskou lunetu? Mně tam ta GMT luneta sedne jak prdýlka na hrnec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Mě se líbí moc, a určitě bych je zkusil, ale mam hroznej problém s tou ochranou korunky. Nevím jestli je to pohodlný nebo ne, ale nelíbí se mi. Třeba je to časem přejde, některý modely bez tohodle vypadaj OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Přesně jak píše kloubik, kdyby měly minutovou lunetu vůbec neváhám a jdu do nich. Nešla by tam použít z nějakého jiného modelu? Jinak mají všechno co potřebuju - velikost akorát, výborná "lumi", gmt, WR, tah, přehlednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Dle mého by mohla být shodná s normálními hydrocarbony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) To Kloubik: Proč by měly GMT hodinky mít potapěčskou lunetu? Mně tam ta GMT luneta sedne jak prdýlka na hrnec! Jasne, je to subjektivni, ale podle me jsou tohle jasny divery: WR 300m, system ochrany korunky, atd. Navic uz je prece jedna GMT stupnice na ciferniku, takze dat minutovou na lunetu se uplne nabizi. Samozrejme nejidealnejsi by bylo, kdyby byla moznost volby lunety, pak by to nemelo chybu a s naprosto minimalnimi naklady by mel Ball hodinky pro oba tabory Upraveno 31. března 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se