Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny příznivce hodinek. Chtěl bych vás požádat o radu,jaký řemen koupit na mé nové (staré) breitlingy. Tenhle tah co mají se mi k nim vůbec nehodí,protože je moc tenký (úzký) a podle mě to vypadá jako pěst na oko byť je tah originální (se domnívám). Představoval bych si pořádnej řemen,dle možností i tlustší a také širší. Nožky mají rozteč 22mm. Už jsem těch řemenů prošel na webu tolik,že se mi o nich i zdá,ale jednoduše si neumím představit jak bude onen řemen na hodinkách vypadat :guiltysmiley:  a fotek pro inspiraci,na kterých by byly přesně tyhle hodinky na řemenu moc není . Ani sám pořádně nevím s čím bych byl spokojenej nýbrž mělo by to být prošité ňákou výraznou nití,či už bílou,nebo něco v barvě vteřinovky možná  :) . Tak prosím poraďte.

post-5935-0-88782800-1427888589_thumb.jpg

Odesláno

Původní Chrono-matiky, nádhernej kousek, gratuluju! Já měl ten novodobej remake, s černým řemenem, co postuje financ, a seděl jim perfektně, můžeš pořídit origo nebo obdobnej styl, na trhu jich je mraky. Zkoušel jsem je tenkrát dát i na pletýnku, vypadalo to skvěle, ale na ruku mi to nesedlo... šel by jim určitě i nějakej rally strap... na ty novodobý se pak dával tenhle tah, ale na ty původní by to bylo jako pěst na oko, klidně bych jim ten NSA nechal, pokud ti sedí na ruce...

Odesláno

Ja by som isiel minimalne do dvoch remenov a to hnedy a cierny

Cierny croco a hnedy taky menej formalny co by chytal patinu :)

Pokial si nenasiel na internete co by sa ti pacilo skus oslovit miestnych majstrov o remen na mieru. Urcite budes spokojny

Odesláno

Pánové díky za názory. Přikláním se k tomu hladkému černému. A prošití jenom bílé? Červené be se nehodilo? Nebo oranž... Ono tenhle původní tah mi na ruce sedí dobře,jenže na fotce to není vidět,že je moc úzkej (právě v místě,které už na fotce není) a ty hodinky pak vypadaj omnoho větší,řekl bych,že je to až komické...

Odesláno

Tak jsem objednal ten heavy calf s bílým prošitím... Doufám,že to sedne a taky že to sedne mé představě :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...