Eda Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 (upraveno) Z důvodů stěhování DARUJI moka servis s logem Prim. Jedná se o 6ks bíle glazovaných hrníčku velikosti "piccolo", s vnitřním zlacením. Dále 6 ks talířku pod ně, kde ve středovém výkroji pod hrnek je zlatě provedeno staré logo Prim - Bochánek. Jsou čisté, nepoškozené. Dávám to sem, neboť se domnívám, že nejde o prodej. Podmínka: Osobní Vyzvednutí v Ostravě - Zábřehu (1. dům za komplexem "KOTVA") tel. 608 85 01 01 Eduard Křiklava Upraveno 8. srpna 2007 uživatelem Eda
Eda Odesláno 8. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 (upraveno) Ještě fotografie Jo a je jich 7+7 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. srpna 2007 uživatelem Eda
JJ Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 (upraveno) Výborně, to se mi líbí. Pokud je ještě máš, vem je prosím do Lednice a pošli je po Radkovi. Jinak i to vyzvednutí bych asi nějak zařídil. Upraveno 8. srpna 2007 uživatelem JJ
Eda Odesláno 8. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 Výborně, to se mi líbí. Pokud je ještě máš, vem je prosím do Lednice a pošli je po Radkovi. Jinak i to vyzvednutí bych asi nějak zařídil. Jestli do Lednice pojedu, vezmu je (ach ta paměť) jinak je máš teda rezervované Jirko.
kopferkingel Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Tak moka sadu už mám na stolku. Tímto Edovi vřele děkuji a teď už jen někde sehnat hezké Primky s tím starým logem, aby to bylo kompletní No a pak už jen pěkně kafíčko a pohodičku.
Eda Odesláno 22. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Tak moka sadu už mám na stolku. Tímto Edovi vřele děkuji a teď už jen někde sehnat hezké Primky s tím starým logem, aby to bylo kompletní No a pak už jen pěkně kafíčko a pohodičku. Jsem rád že si líbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se