Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

tak to si mu teda pomohol.  :death:  asi tak isto ako ja. 

Kup si knihu za liter aby si si mohol kupit hodinky za 2 litre. Parada. :frusty:

Upraveno uživatelem People
Odesláno (upraveno)

Jejda, první příspěvek na fóru :cheers: tak to soráč...myslím že se jedná o typ 50 017 1 z roku 59, fazetkové pouzdro.

Na Aukru při snaze kamarádů přihazovačů opravdu mohou vyšplhat vysoko :D

Upraveno uživatelem straspol
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Evžene, já o nich snad konečně brzo něco napíšu a hlavně udělám víc fotek... (do toho vlákna, kde jsi tuhle fotku vzal) :D Jinak se ti nedivím, podle mě to jsou vůbec nejhezčí malé 32mm primky. Opravdu se povedly. Když jsem před časem dával jejich fotky do vlákna "Co máte dnes na ruce", líbily se i hodně zmlsaným členům.

Odesláno

Martar: souhlas, taky jsem si je musel na základě tvých fotek pořídit :). Je pravda, že na aukru se moc často nevidí a když, tak ne v takovém stavu, to ti závidím - mám "zlaté" i "stříbrné", ale ne úplně ve sbírkovém stavu :(... Každopádně jedny z nejhezčích primek, těším se na tvoje povídání o nich a na fotky...

Odesláno

Martar: souhlas, taky jsem si je musel na základě tvých fotek pořídit :). Je pravda, že na aukru se moc často nevidí a když, tak ne v takovém stavu, to ti závidím - mám "zlaté" i "stříbrné", ale ne úplně ve sbírkovém stavu :(... Každopádně jedny z nejhezčích primek, těším se na tvoje povídání o nich a na fotky...

Však proto se do fazetkového pouzdra svého času dával také cifr. "SPARTAK"!    :cheff:

• po měsíci...
Odesláno

Narazil jsem na tuto fotku a moc rád bych zjistil o jaký typ Primek se jedná, protože bych si je rád koupil, ale netuším podle čeho je hledat.

Děkuji předem.

Evžene, já o nich snad konečně brzo něco napíšu a hlavně udělám víc fotek... (do toho vlákna, kde jsi tuhle fotku vzal) :D Jinak se ti nedivím, podle mě to jsou vůbec nejhezčí malé 32mm primky. Opravdu se povedly. Když jsem před časem dával jejich fotky do vlákna "Co máte dnes na ruce", líbily se i hodně zmlsaným členům.

Tak jsem udělal pár dalších fotek a sesmolil krátký text, jak jsem slíbil: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1440825

• po 4 týdnech...
Odesláno

Muzete poradit co je tohle za Primky? Nebo je to nejaky bastl? Uvnitr je nesignovany kalibr 66. Diky za pomoc.

post-36709-0-06328200-1434133678_thumb.png

Odesláno

Muzete poradit co je tohle za Primky? Nebo je to nejaky bastl? Uvnitr je nesignovany kalibr 66. Diky za pomoc.

Vypadá to na rok  1983 typ 66 475 1, obyčejné primky ale v hezkém stavu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chlapi, děda prokopal skříň a podaroval mě. Můžete mi někdo říct, co jsou to za Primky? Případně i co jsou zač ty ostatní hodinky? Hledal jsem nějaké vlákno věnované celkově identifikaci, ale na tom mobilu to zrovna není ono.post-39735-1435331019,14.jpgpost-39735-1435331027,91.jpg

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...