Zelus Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Zdravím všechny Chronomágy. Musím se pochlubit novým přírůstkem do rodinky - už se mi nechtělo čekat a musel jsem si prostě udělat radost.Tyto hodinky jsem měl již delší dobu v merku a dlouho jsem čekal až se tyto NEchrona objeví v prodejní sekci ale nestalo se tak a já musel sáhnout po nových a vůbec toho nelituji :-) V budoucnu mám v plánu oslovit chronomága Zrna aby mi udělal řemen co se bude hodil k bronzové lunetě - to pak bude krásná podívaná :-) Omluvte prosím nekvalitní fotky z mobilu - bohužel nemám momentálně arsenál čím to nafotit.
Zelus Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Rozměry a specifikace hodinek je zde:http://www.chronoshop.cz/steinhart-apollon/steinhart-apollon-automatic
kupko Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Poradne orloje ale pekne:-) V 3. 4. 2015 v 14:45, Zelus napsal: Rozměry a specifikace hodinek Je ZDE:http://www.chronoshop.cz/steinhart-apollon/steinhart-apollon-automatic Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem kupko
Zelus Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Jeste pridam par fotek s bronzem a okrovym remenem z hoveziny :
Roman-ZA Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Priemer 45mm. Parada, ze ja, debil, som ich predal
JaRooN Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 11:47, Roman-ZA napsal: Priemer 45mm. Parada, ze ja, debil, som ich predal To som sa ti fakt čudoval Roman...
Roman-ZA Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Zial, na moju ruku boli velke.
JaRooN Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 V 10. 7. 2015 v 12:03, Roman-ZA napsal: Zial, na moju ruku boli velke. Kecáš, sedeli ti parádne. Ale je to o tvojich pocitoch a keď ti pocitovo nesadli, bolo jasné, že musia z domu...
Marhys Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 U mě na těchto strojích jednoznačně bronzová luneta. Udělá z nich jinej stroj. Gratuluji k výběru a ať ti slouží
Zelus Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Děkuji, náramně si jich užívám, k bronzové lunětě přibyla bronzová spona od Sedlina a je to konečně skvěle vyladěný (tak jako garážové vrata) :-)
HondzaX Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Tak na tyto hodinky si clovek musi chvilku zvykat... Nicmene moznost menicich lunet a tim i moznost vyladeni patricne hodicim se remenem / tahem je jednoznacne plus.
phat Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Proti Steinom neprechovávam žiadne negatívne city, ale na tieto by som si nezvykol asi nikdy.Nič v zlom, veď ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí.
Delaney Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Krásné hodinky i povedené fotky. Fikaná záležitost.
tr0t3l Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Odesláno 15. října 2015 Toto je fakt velka parada, spolu s Ocean Two podla mna najkrajsie Steinharty, strasna skoda ze by mi boli velke.
kork74 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Narazil jsem na toto téma a nedá mi se neozvat . Apolon chronograf byly moje první Steiny. Pak jsem uviděl tyto a byla to láska na první pohled. Díky tomu jsem možná jediný kdo kdy v životě vyměnil Chrono verzi jedno modelu za jeho nechrono variantu. A mám je dodnes. Už nejméně 11 let. Milánský tah jim taky sluší. 3
adampu Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Tiež ich vlastním 11 rokov a z domu asi nikdy nepôjdu. Mám na nich bronzovú lunetu a patina už začína byť tak akurát pekná. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se