Wanderer Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Myslím, že toto vlákno uvítají mnozí, kteří mají rádi víc ciferníčků na starých hodinkách, jako já, ale nedisponují takovými špeky jako zlaté Heuer atd., které se v poslední době vyskytují v jednom z nejinfarkovějších vláken chromomagu. Je jasné, že to tu budou ponejvíce kalibry Landeron, ale bylo by škoda, aby takové pěkné vintážní hodinky neměly svoje vlákno pěkně pohromadě. Dneska jsem nafotil svoje oblíbené Deutsche Uhrenmacher-Genossenschaft Alpina, se kterými jsem na chronomag přišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 A ještě jedny, které mě inspirovaly k založení tohoto vlákna. Původně to vypadalo na sedmdesátá léta a nakonec to je druhá polovina padesátých let. Ale koupil bych je stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 2 týdny se na to vlákno chystám, tak jsi mi ušetřil práci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 To abych něco koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Karle, spíše aby jsi tolik neprodával:-)vypadá to, že Tvoje životní láska jsou Hujerovic, tak bych to s těmi nákupy a hnedprodeji zase tolik nepřeháněl P.S. ne není to chyba, spíše nová přezdívka pro Karla, Hnedprodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Hnedprodej byly jen Soccer Timery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Seiko, Nivada, Avia chrono ale já to nepočítám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Ty jsem ale ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 a máš něco v merku Karle co by tě lákalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Zatím nevím, u mě to je jak na houpačce. Líbily by se mi nějaké Brajtle, ale uvidíme, nechci nic slibovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Ok nechám se překvapit, založ nové okénko, comming soon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Radši ne. Mám toho v merku víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 :notworthy:a na rodinu jsi ještě nepomyslel, malé baby, aby se ti nákupy poněkud omezily a státní rozpočet by ušetřil za lékařskou péči, protože v sousedním vlákně neustále někdo omdlévá a je tam i častý výskyt infarktů nemůžu najít baby smajlíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Ještě je brzo, 30 mi ještě nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 ulehčilo by to ale mnohým lidem život:-)pane, wanderer mne zabije, budu sem muset zítra vložit svoje chrona, dnes končím, na ty breitlingy se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 nepindám a fotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Já sem tedy s dovolením přidám jen něco z nostalgie. Všechny jsou u těch správných gentlemanů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 U mne nejsou ani jedny z nich, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Ty nejsi gentleman. Ne, dělám si srandu Marku. Každopádně jsi nedal nikdy vědět, tak se nemůžeš divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Máš pravdu, gentleman nebudu.Jinak k tomu pindani, wanderer, jak moje manželka, to bude tím, že je taky od Znojma, z Visnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se