Wanderer Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Už jsem je dlouho nevytáhnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Moje prvé fullgoldy a môj dreamcar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 K narozeninovému obědu jsem vytáhnul nejsvátečnější chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Landeron 4? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) http://aukro.cz/vojenske-pilotni-hodinky-revue-special-i6230817307.html škoda , jedny z mála zaznávaných pitotiek pre lugtwaffe , bohužial v zlom púzdre Upraveno 30. května 2016 uživatelem tlapka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 jak letecké hodinky souvisí s chronem do roku 1959 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Nijako, dostalo sa mi to sem omylom a neviem to zmazať , poprosím admina o zmazanie z tohto vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Po delší době větrám Damas . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Po delší době větrám Damas . Krásný cifr v super stavu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Rodkopf : Jj , dík . Kupoval jsem je nefunkční , proto asi ten stav.Podle mě ležely rozbitý dlouho někde v šupleti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Jedne zlate Ch. suisse som uz mal a predal - nepacil sa mi biely cifernik ale dnes som nadseny s cierneho, potlac je ako keby metalicka medena a hadze krasne odlesky. Je ale velmi tazke ich odfotit, tie odlesky cifernika vyzeraju na zivo uplne inak ako na beznej fotke. Na ruke to nedokazem nastavit tak aby to bolo vidno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Vezmi ich prosimta na zraz ak sa dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Samozrejme. Rano som sa priznal zene, ze zas nieco pribudlo... a pochvalila ich, dokonca ze si ich obcas pozicia asi... take krasne rano!mobilovka, s zrkadlovkou nedokazem sam sebe odfotit na ruke hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Neviem ci to spada do tohto casoveho obdobia, vyroba bola tusim od 57 do 61 roku. Nahodou som zasiel do jedneho starozitnictva a prehrabaval som sa v krabici plnej srotov, tak som tieto sroty GUB kaliber 64 zobral. Pojdu hodinarovi a uvidim co sa s nimi da robit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Vycistene, cifr tiez, sklicko nove, uz len tlacitko/a zohnat a budem spokojny. Ani tie home made "indexy" co niekto porobil nebudu az tak moc vadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Na jeden den, aby nezatuhly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Deutche Uhrenmacher Genossenschaft Alpina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Deutche Uhrenmacher Genossenschaft Alpina pěkný,taky mám jedny křusky na cestě, tak je sem pak hodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 jedny Uniony do party s kolegou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Dnes jesenna hra farieb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se