SAS Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 SATURNE, cal. Landeron 248, strojek i ceferník jsou v perfektním stavu.Mám je už 6 let a pořád přemýšlím o výměně pouzdra za ocelové nebo alespoň za zachovalé neodřené, ale je mi ho líto.
malymarek Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 vypadají dobře, líbí se mi styl čísel na cifru
Wanderer Odesláno 9. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Já bych nic neměnil. Oblekovky z toho nebudou a takhle jsou aspoň původní.
SAS Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Já bych nic neměnil. Oblekovky z toho nebudou a takhle jsou aspoň původní.Přesne to je ten důvod proč jsou pořád v původním stavu.
malymarek Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 dneska máme krásný den, dneska by to šloAureole
vicomt Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Chrono víkend , včera na křtinách Damas , dnes jako malymarek Aureole
malymarek Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 vicomt:paráda oboje, ty Damas mají ale super indexy na cifru
vicomt Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 malymarek : dík , docela budily pozornost mezi příbuzenstvem , na to ,že se o hodinky nikdo z nich moc nezajímá .
SAS Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Chrono víkend , včera na křtinách Damas , dnes jako malymarek Aureole Aureole jsou povedené, hodně se mi líbí.
Wanderer Odesláno 25. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Dneska jsem je znovu vytáhnul...
Miroslávek Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Dneska jsem je znovu vytáhnul...Ta rotující kotvička musí bejt fascinující ....
villain83 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Teda,ty jsou,mozna by sel ten cifr jeste trochu ocistit.Rucky jsou fantasticky.A hodil bych je na nejakyho kozaka,ten by slusel asi trosku vic...
monreale Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 renovaci cifru mě při opravě u Matouše nabízeli, ale nakonec jsem nechtěl, posílali by to někam do Německa a stálo by to stejně nebo víc jak kompletní oprava (měly prasklé péro), ručky myslím jenom přeleštili, nevyměňovali, vím, že ten tah vypadá blbě, ale na tahu (ne na tomto) je nosil otec a já jsem je (celkově podruhé) zdědil, takže asi tak...hold nostalgie...
villain83 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Je tu vic sikovnych hodinaru,zkus mrknout do seznamu,myslim,ze by dost prokoukly,jsou to krasny hodinky.A nos si je na cem chces a co ti vyhovuje,to je samozrejmy,jsou to prece tvoje hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se