Romič Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit o Váš osobní názor, radu, preferenci značky, typu atd... Mám možnost si vybrat ze dvou konkrétních modelů hodinek. Jedny pilotky od Alpiny (http://www.hodinky-koscom.cz/cz/alpina-al-525gb4s6) a nebo potápky od Oris(http://www.hodinky-koscom.cz/cz/oris-73376534259rs). Výběr je opravdu jen mezi těmito dvěma, tak se ptám - Alpina nebo Oris?
Sedlin Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Chceš jako od nás vědět, co se ti má líbit, nebo se nás ptáš na tvůj názor? Z podobnejch vláken mi asi brzno praskne čůrák
Horhe Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Zkoušel sis ty Alpiny na ruce? 44mm bez lunety je docela dost
xcmaniax Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Jestli to snese Tvá ruka tak za mně Alpina. Krásný moderní pilotky se slušnou WR. IMO dobrý příklad jak i nesmrtelná klasika může být udělaná trošku moderně.
StanoBare Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Ahoj, na tvoju pomoc tu máme origo vlákno Poraďte s výberom a kúpou. Vo výbere máš štýlovo úplne odlišné hodinky, značky by som teda ani neporovnával. Vyber si štýl a až potom budeme v tomto smere vyberať adekvátne modely značiek. Zvlášť Oris potápky majú iné puzdro, ktoré dosť skresluje vizuál vs. realita.
farkyostrava Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 obe jsou paradni ale neni nad cim premyslet pokud jsi sportovni typek a nebudes v praci behat v obleku jsou orisky jasna volba. pokud si kosilovej typek, tenisky a tricko jsi mel na sobe naposledy v telesne vychove pak jsou alpiny tvoje :-).
Romič Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 16:51, Horhe napsal: Zkoušel sis ty Alpiny na ruce? 44mm bez lunety je docela dost jojo, zkoušel... máš pravdu, jsou hezky velký, což je plusový bod pro Alpinu
Romič Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 16:54, xcmaniax napsal: Jestli to snese Tvá ruka tak za mně Alpina. Krásný moderní pilotky se slušnou WR. IMO dobrý příklad jak i nesmrtelná klasika může být udělaná trošku moderně. jo, to naprosto souhlasím!
Návštěvník Mitak Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Jestli jsi přitlačený ke zdi, tak si vyber Oris - mají větší ceníkovou cenu. Až je budeš prodávat, aby sis vybral, co fakt chceš, tak budeš mít víc peněz :-)
Romič Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 16:58, farkyostrava napsal: obe jsou paradni ale neni nad cim premyslet pokud jsi sportovni typek a nebudes v praci behat v obleku jsou orisky jasna volba. pokud si kosilovej typek, tenisky a tricko jsi mel na sobe naposledy v telesne vychove pak jsou alpiny tvoje :-). no podle toho co píšeš, bych měl vzít Orisky no zatím u mě o fous vedou, to je pravda
Romič Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 17:03, Mitak napsal: Jestli jsi přitlačený ke zdi, tak si vyber Oris - mají větší ceníkovou cenu. Až je budeš prodávat, aby sis vybral, co fakt chceš, tak budeš mít víc peněz :-) Jo to máš pravdu, taky jsem toto vzal v potaz...
Návštěvník Mitak Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 No jestli je to tak, tak bys nás všechny možná mohl pobavit pozadím tohoto výběru ;-)))
McStinger Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Tie Alpiny nechrono verzia naživo žiadna sláva, škoda peňazí. Naopak, Sunray chrono sú parádne. Z tejto dvojky by som zobral Orisy, aj keď radšej klasiku v oceli.
Romič Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 17:42, Mitak napsal: No jestli je to tak, tak bys nás všechny možná mohl pobavit pozadím tohoto výběru ;-))) No není to moc na pobavení dostanu je jako ocenění mého pracovního nasazení ))
Romič Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 17:48, McStinger napsal: Tie Alpiny nechrono verzia naživo žiadna sláva, škoda peňazí. Naopak, Sunray chrono sú parádne. Z tejto dvojky by som zobral Orisy, aj keď radšej klasiku v oceli. Super, díky za názor!
Návštěvník Mitak Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 17:52, Romič napsal: No není to moc na pobavení dostanu je jako ocenění mého pracovního nasazení ))No fajn, teď záleží spíš na tvém vztahu k zaměstnavateli, jestli si těch hodinek budeš vážit a jak moc je ten výběr důležitý. Mně se líbí víc Alpiny.
Romič Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 19:08, Mitak napsal: No fajn, teď záleží spíš na tvém vztahu k zaměstnavateli, jestli si těch hodinek budeš vážit a jak moc je ten výběr důležitý.Mně se líbí víc Alpiny. Děkuji za názor!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se