Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, díky vám a tomuhle foru jsem začal pokukovat po mechanických hodinkách. Takže vám pěkně děkuju (jako bych ty peníze neměl kam dávat) :suicide_anim: Pro začátek jsem zkonfiskoval PRIMky po dědovi - asi po šesti letech jsem začal nosit hodinky. Nicméně bych chtěl nějaký festovnější, který něco vydrží. Nejradši bych nějaký Seika. Ale nevím, kde bych je mohl vidět v Brně. Můžete mi, prosím, poradit?

Díky

Odesláno
Tak tyhle Seika 5 jsem tento týden koupil od Kubsona v sekci prodám a absolutně splňují mé požadavky na hodinky pro sport, práci atd. (btw: Kubson má ještě na prodej tyto http://www.azwatch.cz/hodinky/se306-seiko-...orts-100m-black s mnohem lepší cenou)

Taky jsem si jich všimnul díky jeho nabídce k prodeji. Vybírám si hodinky ke 30. narozkám a chci si koupit kromě něčeho dažšího a luxusnějšího i nějaký kousek na "běžnější" nošení. Původně jsem chtěl jako druhé hodinky quartz, ale tyhle Seika jsou prostě nádherné. Díky nim mě došlo, že quartz vlastně nepotřebuju... :-)).

Odesláno
pssst, po těch koukám já ;)

Mám je ve sledování už pár dní :-)).

Před hodinou jsem ale objednal White Dial. O černých od Kubsona jsem hodně uvažoval, ale bílá s černou lunetou je krásně kontrastní, tak jsem šel do nich. Těším se na ně moc a aspoň taky budu mít víc času na vybírání luxusnějších hodinek a nepůjdu snad do nějakého zbrklého nákupu, jen abych měl něco na ruce. Každopádně musím uznat, že od chvíle, kdy uvažuji o nákupu kvalitních hodinek, jsem na tom celkem solidně "ujel" :-))...

... asi nejsem první ... :-)

Odesláno (upraveno)

To mi kubsone nedělej... Snad abych začal shánět carbonovej řemen... :rolleyes:

Radši z toho hned utíkám vystřízlivět na plzničku :guitar:

Upraveno uživatelem Hanz21

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...