misoo Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) Ahojte, chcem sa pochvalit s tymto krasnym kuskom po mojom dedkovi. Angelus, 36/13mm, rok netusim, budem zistovat... Hodinky v zasade funguju, od obeda spravili cca minutu do minusu. Chronograf nenuluje presne na 12 a ma prerusovany chod. Takze pojdu na servis a uvidime co dalej. Chcem zachovat autenticky stav, puzdro aj sklicko su vporiadku, takze okrem strojceka postaci vycistit cifernik, dostanu tmavohnedy a cierny remen a budem mat krasnu pamiatku a hodinky na vynimocne príležitosti Dedko ich nosil od mlada, takze pocitam cca 50te roky. Lietal s IL-62 po celom svete, takze boli na vela miestach... Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem misoo
guzmic Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Velká gratulace, krásný kousek. Já už něco takového už bohužel po dědovi nenajdu :-(
railmaster Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Krása, vyzerá to na cal. 215, svojho času patril medzi najlepšie. Tento strojček mali aj vyvinuté, ale pre vojnu hromadne nevyrábané hodinky Panerai Mare Nostrum pre námorných dôstojníkov z r. 1943, prvý chronograf tejto značky.
villain83 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Krasna pamatka,strojek vypada velmi zachovale,po servisu budou urcite slapat jako novy.Fajnovej remen a bude to bomba.Jo,holt vintazni chrono je vintazni chrono.Tu patinu bych na cifru ja osobne nechal,dodava tomu spravnej glanc. Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem villain83
guzmic Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Přesně tak, vyčistit strojek a pouzdro ostatní nechat tak originál je jen jeden. Pěknou kožku koupit a hodinky budou jak lusk.
misoo Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) dakujem, ten strojcek som uz googlil a fakt ma nieco do seba, uz aj v takom stave v akom je mi po otvoreni doslova vyrazil dych... pisal som Valisovi, tak uvidime... tiez sa mi paci ked vintazky maju aj vintazny look, ale vocat pocat, ten cifernik je nazivo fakt humac... Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem misoo
malymarek Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 jsou fakt hezký, jen ten cifr jak píšeš je i na můj vintage pohled už moczase kousek s příběhem, gratulace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se