Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojte, chcem sa pochvalit s tymto krasnym kuskom po mojom dedkovi. Angelus, 36/13mm, rok netusim, budem zistovat...

Hodinky v zasade funguju, od obeda spravili cca minutu do minusu. Chronograf nenuluje presne na 12 a ma prerusovany chod. Takze pojdu na servis a uvidime co dalej. Chcem zachovat autenticky stav, puzdro aj sklicko su vporiadku, takze okrem strojceka postaci vycistit cifernik, dostanu tmavohnedy a cierny remen a budem mat krasnu pamiatku a hodinky na vynimocne príležitosti :)

Dedko ich nosil od mlada, takze pocitam cca 50te roky. Lietal s IL-62 po celom svete, takze boli na vela miestach... :)

d1f4aa7c9ffdaa3302903936aa9b5142.jpg

2446e08db9da0b798e270d46b137a61e.jpg

5bbbe21bb7cb3d7015e70e3ac9ff1bb1.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Velká gratulace, krásný kousek. Já už něco takového už bohužel po dědovi nenajdu :-(

Odesláno

Krása, vyzerá to na cal. 215, svojho času patril medzi najlepšie. Tento strojček mali aj vyvinuté, ale pre vojnu hromadne nevyrábané hodinky Panerai Mare Nostrum pre námorných dôstojníkov z r. 1943, prvý chronograf tejto značky.

Odesláno (upraveno)

Krasna pamatka,strojek vypada velmi zachovale,po servisu budou urcite slapat jako novy.Fajnovej remen a bude to bomba.Jo,holt vintazni chrono je vintazni chrono.Tu patinu bych na cifru ja osobne nechal,dodava tomu spravnej glanc.

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Přesně tak, vyčistit strojek a pouzdro ostatní nechat tak originál je jen jeden. Pěknou kožku koupit a hodinky budou jak lusk.

Odesláno (upraveno)

dakujem, ten strojcek som uz googlil a fakt ma nieco do seba, uz aj v takom stave v akom je mi po otvoreni doslova vyrazil dych... :)  

pisal som Valisovi, tak uvidime... tiez sa mi paci ked vintazky maju aj vintazny look, ale vocat pocat, ten cifernik je nazivo fakt humac... :D

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

jsou fakt hezký, jen ten cifr jak píšeš je i na můj vintage pohled už moc

zase kousek s příběhem, gratulace

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...