Akam Odesláno 23. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 kluci díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Další vlákno do kterého se budu rád vracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 jsou boží ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Pár mobilovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 moc pekne. i ta patinka tam drobatko je. hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Díky, aby tam nebyla, má to být rok 91' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Hernajs, moc pěkný, myslel jsem, že přežiju léto s Ingama, ale možná nasadím i Moony:) Krásný fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 31. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Díky, jsou nej, škoda že k moři nemůžou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Dnešní nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Copak máš od Spešlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 moc pěkné, moje krevní skupina :-) dle patiny a degenerace tritia jsem hádal, že budou starší než moje z roku 1973, které jsou na tom o něco "lépe" v tomto smyslu. Vintážkam zdar, nové Moony prostě nemají tu správnou auru... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Jo cim starsi tim lepsi,aspon hodinky Ony vypadaji jinak slusne ale ty fotky to trochu zdegraduji Prskmi sem klidne fotku tech tvych diky L, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Jj, moony vypadají nejlépe naživo, tj pravda. Jsem na dovči se Seikama, něco pošlu, až se vrátím. Líbí se mi Tvé nadšení, jde vidět, že z nich máš opravdovou radost...takové to dnes koupím zítra prodám mi moc nesedí...pro mě ideální jsou dreamwatche, co na ně člověk musí trochu naškudlit, musí být možná trochu nad jeho limit a než je koupí, dokáže z hlavy popsat každý detail...ale za to mě místní bardi speedwatcheři jako wizard_ova jistě utlučou :-D (v dobrém Peťo) Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 pebe: ja nic, mala dobry postreh drew83: jo mam je od dubna a vim ze mi zustanou, osobne mam taky radeji mensi hodinkovou promiskuitu, ale ta cesta byla fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 hezky akame hezky... fotky i moony ... parada ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Pár mobilovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 moc pekne fotky tu mas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Suhlasim s Kid_A. Fotit tieto krasky musi byt radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Kluci díky je fakt, že jsou fakt fotogenicke, stačí cvakat mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Tak to kazdopadne. Moony jsou extremne fotogenicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se